In samenwerking met Kek Mama

5x de leukste activiteiten voor deze zomer

17.06.2024 09:59

De zomer staat voor de deur! Het perfecte moment om samen met je vriendinnen, je partner of je kids de leukste avonturen te beleven. Heb je wat inspiratie nodig om die vrije dagen of weekenden te vullen? Geen zorgen! Wij delen de vijf leukste activiteiten voor een onvergetelijke zomer.

1. Foodtruck festival

Er zijn veel verschillende plekken in Nederland waar foodtruckfestivals gehouden worden deze zomer. En wat is er leuker dan op een zonnige dag langs een kleurrijke rij foodtrucks te wandelen, de geur van vers eten te ruiken en hier en daar wat hapjes mee te pikken? De meeste festivals bieden vaak live muziek en entertainment, waardoor er voor jong en oud wat te beleven valt. Dus of je er nu voor kiest om met je vriendinnen te genieten van de muziek onder het genot van een lekker drankje of met de kids erop uitgaat en verschillende culinaire keukens leert kennen: een foodtruck festival vormt de perfecte setting voor een gezellig samenzijn deze zomer.

2. Zomerse fotobingo

Laat de kids zich deze zomer vermaken met onze speciale zomerse bingokaart! Deze kaart staat vol met zomerse momenten die je samen met je kind kunt vastleggen. Denk aan een picknick in het park, een waterballonnengevecht, een dagje naar een pretpark en nog veel meer. Door de bingokaart te gebruiken, blijven de kinderen actief en creatief bezig, en het mooiste is dat je al die waardevolle momenten kunt bewaren. Hele leuke tip: maak de foto’s met de INSTAX Pal. Dit is een superkleine (te schattige!) digitale camera die al die spontane momenten vastlegt. Met de groothoeklens en 18 fantastische filters kun je de mooiste foto’s maken van alle zomerse avonturen. En met functies zoals Remote Shooting en Interval Shooting, mis je geen enkel moment. 

Print de bingokaart uit en start de challenge met de INSTAX Pal! Je download ‘m hieronder.

3. Kamperen in de tuin

Op zoek naar een beetje avontuur niet al te ver van huis? Dan is kamperen in eigen tuin een hele leuke manier om qualitytime door te brengen met het hele gezin en herinneringen te maken – en dat allemaal zonder het gedoe van lang reizen. We snappen dat het opzetten van de tent niet jouw favoriete bezigheid is, maar probeer te onthouden dat – terwijl je voor de zesde keer opnieuw de tent uitvouwt – het het uiteindelijk allemaal waard is. Want zodra die tent staat en de slaapzakken erin liggen, begint het avontuur pas echt: gezellig met het hele gezin rondom het kampvuur. Samen knakworstjes en marshmallows roosteren en gezellig kletsen onder de sterren. Dat wordt een onvergetelijke avond voor de kids, maar ook voor jou!

4. Roadtrip

Pak je auto en ga op avontuur! Een spontane roadtrip naar een nieuwe bestemming met je partner of vriendinnen is een geweldige manier om de zomer te vieren. Verken nieuwe steden, ontdek verborgen juweeltjes en geniet van de vrijheid van de open weg. Onderweg kom je de mooiste plekken tegen, zelfs op een korte afstand. Leg je roadtrip vast met de INSTAX Pal – wie weet kun je wat van de bingokaart afvinken – en pak tussendoor een terrasje en geniet van het lekkere weer. Dit is de perfecte gelegenheid om je spontaniteit de vrije loop te laten. Geen auto? Verken eens wat nieuwe steden of dorpen in de buurt met de fiets of het openbaar vervoer.

5. Sip & paint

Houd je van lekker creatief bezig zijn? Organiseer een ‘sip & paint’ voor je vriendinnen. Koop wat lege canvassen en haal de verf en kwasten maar uit de knutselkast van je kinderen. Onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke borrelplank kun je jouw Vincent van Gogh naar boven halen. Met lekker weer is dit ook een leuke activiteit voor aan de tuintafel in het zonnetje. Verven toch niet zo jouw ding? Ga er dan op uit en doe bijvoorbeeld een kookcursus deze zomer! Ook deze activiteit is heel goed kidsproof te maken, om samen met je kinderen te doen.

Al deze activiteiten zorgen ervoor dat jouw zomer onvergetelijk wordt! De INSTAX Pal is jouw perfecte partner voor het vastleggen van al die zomerse avonturen en leukste momenten, zodat je ze voor altijd kunt bewaren. Je neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe door het miniformaat. Handig! Dus: welk zomermoment leg jij als eerste vast?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met INSTAX

In samenwerking met Kek Mama