In samenwerking met Kek Mama

Baby op komst? Dit is je nieuwe place to be

19.02.2024 09:47

Kroost op komst? Gefeliciteerd! Je waant je nu in de wereld van babykamers, kleertjes en cosmetica. Juist ja, de uitzetlijst… Waarvan je de helft scoort bij je nieuwe place to be: de drogisterij.

Neem bijvoorbeeld luiers. Als je kleine er eenmaal is, merk je snel genoeg: je komt nergens zonder een goede luier. Je zoekt het allerbeste exemplaar. Een luier die het kroost droog houdt, zacht is voor de billen, die comfy zit en vooral goed aansluit.

Lees ook – ‘Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig’

Extra droog

Pas wanneer je jouw mini-me vrolijk ziet kraaien, vrij bewegen en spelen, ben jij tevreden. De Etos Merk Woezel en Pip luier is niet voor niets bekroond als Beste Product van het Jaar. Deze megazachte luiers houden de billetjes van je kleine tot wel 12 uur droog, zowel overdag als ’s nachts. Ideaal!

Dé baby destination

Etos heeft niet alleen luiers, maar letterlijk alles in huis voor jouw kleine. Van luierdoekjes, tot billenzalf en vitaminen. Van speentjes, tot flessen en talkpoeder. Met een uitgebreid assortiment aan eigen merk producten, maakt Etos het een eitje om voor je kleintje te zorgen. Check hier het volledige assortiment en ontdek de gebruiksvriendelijke producten die jouw leven als (kersverse) ouder een stuk makkelijker maken.

Voor jou en je baby

En heb je al gehoord van de 5-voor-5 tas? Etos staat ook dit jaar op de Negenmaandenbeurs en heeft een speciale tas samengesteld met 5 items voor slechts 5 euro, terwijl de minimale waarde eigenlijk 28 euro is. Een deal die je niet wilt missen. Dus mama’s (to be)... Etos is er voor jou en je baby, elke stap van de weg.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Etos.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.