Weekendtip: zowel CoComelon als Ninjago zijn nu in Scheveningen te vinden

10.02.2024 11:07
CoComelon-komt-naar-SEA-LIFE-Scheveningen-c-SEA-LIFE-1 Bron: Sea Life

Zoek je nog een uitje voor dit weekend? Dan is Scheveningen the place to be. Zowel voor jonge als oudere kinderen zijn daar nu namelijk extra leuke dingen te beleven.

Vanaf dit weekend tot en met 25 februari komen twee razenpopulaire kinderseries tot leven in scheveningen. Voor de kleintjes vind je namelijk CoComelon bij Sea Life en even verderop vind je Ninjago bij Legoland.

CoComelon bij Sea Life

Sea Life Scheveningen staat dus in het teken van de hitserie CoComelon die zowel op YouTube als Netflix te vinden is. Hoofdrolspeler van de serie, JJ, zingt bijvoorbeeld een lied dat speciaal gemaakt is voor Sea Life om kinderen meer te leren over de dieren in het aquarium. Door middel van verschillende interactieve opdrachten, vinden de kinderen de ontbrekende woorden om zo het lied compleet te maken. Daarnaast is er dagelijks een meet and greet met JJ. Youri Goudkuil, Marketing Manager, vertelt: “CoComelon is een hit en we vinden het dan ook maar al te leuk dat we JJ mogen ontvangen in onze attractie.”

Ninjago bij Legoland

Oudere kinderen kunnen hun hart ophalen in het naastgelegen Legoland Discovery Centre. Ze kunnen daar op zoek gaan naar hun innerlijke ‘Dragon Power’ tijdens het LEGO Ninjago Event. Iedereen die een bezoekje brengt mag meebouwen aan een grote draak. Ook kun je baby Riyu bouwen tijdens een workshop en een speurtocht in ‘Miniland’ uitvoeren.

Voor meer informatie, zie: www.sealife.nl en www.legolanddiscoverycentre.nl

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.