Na het lezen van deze tips wil je zéker op rondreis door West-Amerika met je kind

28.10.2019 14:27
rondreis-met-kind-door-west-amerika-tips

Wil je na de zoveelste keer Zuid-Spanje een keer wat anders? Ga voor avontuur en boek een rondreis door West-Amerika. Krijg je geen spijt van.

San Francisco

Dit is een wereldstad die je echt niet moet overslaan, want: hartstikke goed te bezoeken met kinderen. Huur bijvoorbeeld een gids voor een interactieve speurtocht of ga voor een ‘kindertandem’ en ontdek de stad op eigen houtje. Ook geweldig: de historische kabeltram die je middels verschillende routes naar de mooiste plekken brengt. Reis je met een baby, dreumes of peuter? Dan is een draagzak in zo’n stad als deze geen overbodige luxe.

 

Las Vegas

De casino’s kun je overslaan (of niet), maar loop het aquarium van Shark Reef Mandalay Bay niet voorbij want je kind gaat het er geweldig vinden. Of wat dacht je van hotel New York New York, waar een achtbaan dwars door het pand raast? Of het Circus Circus Hotel met een heus indoor pretpark? Je begrijpt: deze plek is niet alleen voor volwassenen één grote speeltuin.

 

Lees ook
Foto’s: baby van 5 maanden heeft alle 50 Amerikaanse staten al bezocht >

 

Los Angeles

En ja, als je dan toch bezig bent, ga dan ook naar Disneyland in Anaheim, een buitenregio van Los Angeles. Dit is één van de beroemdste en drukst bezochte pretparken ter wereld en het allereerste Disney-themapark. 

 

Natuurparken

Van Yosemite, Zion en Bryce Canyon tot Grand Canyon: West-Amerika staat bol van de geweldige natuurparken waar je heerlijk kunt mountainbiken en zelfs je tent kunt neerzetten. Dus voorzie jezelf van wat simpele kampeerspullen (echt, meer heb je niet nodig) en je kind heeft de tijd van z’n leven.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >