In samenwerking met Kek Mama

Glamping is het helemaal

13.01.2017 12:45
glamping

Wie denkt dat kamperen gedoe is, heeft het mis. Ga gewoon voor glamping. Bij Vacanceselect weten ze precies waar je moet zijn.

Glamping (glamourous camping) is al jaren een trend. Logisch ook, want je hebt wel de voordelen van kamperen, maar niet het gedoe. Bij aankomst staat je tent al klaar, je hebt een eigen keuken en badkamer en slaapt in lekkere bedden. Of je nou op zoek bent naar een grote lodge of luxe safaritent, Vacanceselect is al jaren de expert op het gebied van glamping in Europa. Niet voor niks zijn ze uitgeroepen tot beste glampingaanbieder van 2016. Wij zochten alvast vier superleuke accommodaties uit voor deze zomer.

 

1. Lodgesuite

Een groot hemelbed en een bad dat middenin de tent staat: als je op zoek bent naar luxe, is de Lodgesuite echt een aanrader. Extra leuk is dat je kinderen in hun eigen Junior Lodgetent naast je slapen.

 

2. Hybridlodge Clever

Kun je niet kiezen? De is Hybridlodge Clever is een combinatie van een tent en stacaravan. Heb je nog steeds het ‘buitengevoel’, maar net wat meer comfort. Groot pluspunt zijn de airco en kachel. Kun je mooi zelf bepalen hoe warm of koud het binnen is.

 

3. Safaritent Select

Je hebt nauwelijks het gevoel dat je aan het kamperen bent, zo groot is deze safaritent van 48 (!) vierkante meter. En dan ben je – met een keuken,
badkamer en veranda waar je heerlijk kunt zitten – ook nog eens van alle gemakken voorzien.

 

4. Airlodge

Naar de sterrenhemel kijken terwijl je in bed ligt. Kan gewoon in de Airlodge, want door de dakramen heb je een adembenedend uitzicht. De Airlodge is helemaal van hout, bestaat uit twee verdiepingen en heeft een keuken en badkamer. Leuk: kinderen slapen in een ouderwetse bedstee.

 

Kijk voor deze en nog meer accommodaties en bestemmingen op vacanceselect.com/nl/glamping