In samenwerking met Kek Mama

Geweldige familievakanties met TUI FAMILY LIFE

30.11.2016 10:31

Vakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, je gezin of zelfs met je hele familie. Als je voor TUI FAMILY LIFE kiest, kies je voor een vakantie waarbij er voor elke leeftijd genoeg te doen is en iedereen in het gezin zich vermaakt.

Kinderen kunnen sporten of lekker dansen in de silent disco van de kidsclub. Voor baby’s is er zelfs een speciale Baby Lounge met oppasservice. Je logeert bij TUI FAMILY LIFE in een ruim opgezet complex, met entertainment voor alle leeftijden en eten dat iedereen lekker vindt. Je vindt deze speciale resorts op allerlei zonnige bestemmingen van Griekenland en Macedonië tot aan Spanje. Er is bij TUI FAMILY LIFE ook nog eens van alles te doen voor je hele familie. Van kookworkshops tot gezelschapsspellen waar je als familieteam aan meedoet; verveling is hier ver te zoeken.

Alle accommodaties zijn ruim opgezet, hebben schaduwrijke zwembaden, speeltuinen voor kleine kinderen en fijne hangout’s voor tieners. Je kunt verrukkelijke cappuccino’s bij de koffiebar drinken en ook qua eten heb je niets te klagen, want er zijn talloze restaurantjes of tavernes waar je kunt blijven hangen tot in de late uurtjes. Jij aan een vers gegrild visje, je kinderen los op het speciale kinderbuffet. Kortom: een heerlijke vakantie met veel aandacht voor elkaar, maar ook tijd voor jezelf.

 

TUI FAMILY LIFE Granit

Of je nou zin hebt in een verre reis of liever dichter bij huis blijft, met TUI FAMILY LIFE kun je overal terecht. Neem bijvoorbeeld deze geweldige accommodatie in Macedonië.

Veel zon, een rijke cultuur en beeldschone bergen en meren: in Macedonië moet je zijn. Helemaal als je naar TUI FAMILY LIFE Granit gaat. Dit luxe all-inclusive resort ligt pal aan het meer van Ohrid (het oudste meer van Europa met kristalhelder water), heeft een heerlijk zwembad met geweldig panorama uitzicht (de zonsondergangen zijn iedere dag prachtig) en ligt op maar vijf kilometer van de historische stad Ohrid. En dan is er in de zomermaanden ook nog eens vijf dagen per week animatie voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar. Geloof ons: je wilt nooit meer naar huis.

Wil je meer informatie?
Bekijk het FAMILY LIFE Granit >>

 

Dit is zo leuk aan TUI FAMILY LIFE

  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,8
  • Gemoedelijke sfeer en helemaal gericht op families
  • Speciaal kinderbuffet, yoga lessen en liedjes zingen met Bamse de Beer
  • Entertainment voor kinderen van alle leeftijden: van Baby Lounge tot teen hangouts
  • Lekker samen eten in tavernes, barretjes en terrasjes
  • TUI FAMILY LIFE heeft 13 hotels in 7 landen. Bekijk ze allemaal op TUI.nl/familylife