Dit zijn de leukste herfstuitjes in Eindhoven voor kinderen

05.11.2019 13:03
herfstuitjes-eindhoven-kinderen

Omdat je na de zoveelste kinderserie misschien wel behoefte hebt om de deur uit te gaan: de leukste herfstuitjes in Eindhoven voor kinderen.

GLOW

Wie in november in Eindhoven is, kijkt z’n ogen uit tijdens GLOW. Dit lichtfestival vindt elk jaar plaats en is prachtig om te zien. Tientallen lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland showen hun werk, dat te bewonderen is via een speciale looproute. Scoor wel ruim van tevoren een kaartje, want GLOW is één van de meest populaire lichtfestivals van Nederland en snel uitverkocht.

 

Speelbos en zintuigentuin

Van speelbos ’t Slingerpedje en het kabouterpad in het Heempark en een zintuigentuin tot natuurgebied de Nieuwe Heide: in en om Eindhoven kun je op alle mogelijke manieren genieten van de frisse herfstlucht. Lees trouwens ook gelijk deze (speel)tips door, zo weet je zeker dat je kind een onvergetelijke dag heeft.

 

Lees ook
Door deze tips wordt een boswandeling met je kind nog leuker >

 

Hier zit je zeker droog

Wil je bij slecht weer liever naar binnen? Kies van voor een binnenspeeltuin (Ballorig) of trampolinepark (Jump XL). Of ga voor een binnenzwembad Ir. Ottenbad.) Al is thuisblijven met deze binnenspelletjes (en in je huispak of badjas) ook hartstikke leuk.

 

Kom alvat in winterse sferen

In IJssportcentrum Eindhoven is het schaatsseizoen weer begonnen. En hoewel een rondje schaatsbaan natuurlijk altijd leuk is, moet je vooral het discoschaatsen op vrijdagavond niet overslaan. Hebben jij of je kind geen schaatsen? Dan kun je die hier huren – wel zo handig.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >