Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Friesland

18.10.2019 15:08
binnenspeeltuinen-friesland-voor-kinderen

Het is koud en nat maar je hebt je gezin beloofd om wat leuks te gaan doen. Joh, ga lekker naar een binnenspeeltuin. Kan je kind mooi z’n energie kwijt en keur jij de latte macchiato vanaf de zijlijn.

Flippies Pretpaleis – Bakkeveen

Van springen en vliegen tot dansen, klauteren en plonzen: hier heb je het allemaal. De ideale plek dus voor een dolle vakantiedag, middag vrij van school of verjaardags- of familiefeestje. Er is ook een overdekte buitenspeeltuin en buitenzwembad ‘Flippies Plonstuin’ – leuk voor over een paar maanden.

 

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier – Feanwâlden

‘Het leukste familiepark van Friesland’, zo noemen ze het zelf. We snappen wel waar dat vandaan komt, want het is een speel- en dierenpark in één. Daarbij kun je nergens zo goed apenkooien als bij Sanjesfertier. Je vindt hier namelijk de grootste apenkooi van de provincie.

 

Lees ook
Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld >

 

Speelbos Joure 

Bij Speelbos Joure spelen kinderen binnen tussen zes meter hoge bomen. In het 1500 m²  grote speelparadijs vind je onder meer een griezeldoolhof, een ballenvulkaan met ballenkanonnen en een heus pirateneiland. Naast klim- en klautertoestellen, springkussens en glijbanen is er voor de allerkleinsten een speelhoek. 

 

Ballorig – Drachten, Heerenveen en Sneek

Ballorig is het eerste indoor speelparadijs van Nederland (Ballorig bestaat sinds 1996). Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in 41 vestigingen terecht voor fijn dagje uit. Ouders en begeleiders betalen geen entree. 

 

Monkey Town – Leeuwarden

De jeugd kan lekker ravotten en voor jou is er WiFi en – voor de lekkere trek – een uitgebreide menukaart waar je je aan kunt vergapen. Neem het ervan, want je kind zie je toch een paar uur niet. Bekijk de website voor alle locaties.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >