Dit is er te doen voor jou (en je partner) in december

28.11.2018 11:23
uitjes-met-partner-in-december

Ronddwalen in een winterwonderland, een waanzinnige avond vol dieren in het donker of toch lekker thuis blijven op de bank. December heeft wat voor iedereen.

Lichtkunstwerk in de natuur

Bij het Boomkroonpad in de Drentse bossen bij Drouwer ontwaken de Pixies zodra het donker wordt: een uniek lichtkunstwerk van kleine lichtpulsjes die flonkeren in het bos en je de weg leiden over een drie kilometer lange route door het bos. Aanmelden kan hier.

 

Lekker op de bank

Goed nieuws voor de fans van Lies Visschedijk en haar iconische personage Soof: Soof: Een Nieuw Begin (seizoen 2) is 28 november verschenen op Videoland. Bankhangen was nog nooit zo leuk. En ben je door het nieuwe seizoen heen? Dan kan je aan dit lijstje series en films beginnen.

 

Lees ook
10x dit herken je als je kind ook in december jarig is >

 

Dieren in het donker

Tijdens de Warme winteravonden (tussen kerst en oud en nieuw) blijft DierenPark Amersfoort langer open, zodat je ook nog van alle dieren kunt genieten als het pikkedonker is. Er zijn duizenden lichtjes, knisperend vuur, leuke optredens en heel veel lekker eten.

 

Romantisch winterland

1000 vierkante meter groot is de gloednieuwe overdekte schaatsbaan op de kerstmarkt in Maastricht. 1 december t/m 31 december, kerstmarktinmaastricht.nl

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >