Deze droomstranden hoef je met (bijna) niemand te delen

11.04.2018 08:44
mooiste-privestranden-ter-wereld

Wel zo lekker om niet bij je buurman op de handdoek te liggen tijdens het zonnen. Daarom, met dank aan Skyscanner: acht stranden die je bijna helemaal voor jezelf heb – heeft je kind meteen ook zeeën van speelruimte.

Sal, Kaapverdië

Een vakantiebestemming in opkomst en dat betekent dat je er nog in relatieve rust kunt genieten van een heerlijke zonvakantie. Het eiland Sal wordt omringd door een prachtig strand en tijdens een verblijf in het romantische VOI Vila do Farol Resort kun je genieten van je eigen stukje.

 

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Hier heeft vrijwel elk hotel een stuk privéstrand waar je als gast ongestoord kan zonnen. Neem bijvoorbeeld The Westin Dubai, met maar liefst 400 meter aan strand. Je kunt er plaatsnemen op een van de bedjes aan de waterkant en hebt er alle luxe binnen handbereik. Van een cocktailbar tot zwembad en van een hammam tot een golfbaan.

 

Bali, Indonesië

Het strand is misschien niet reusachtig groot, fotogeniek is deze plek zeker. Het Ayana Resort is gelegen in de baai van Jimbaran op Bali en heeft een schitterend privéstrand. Je kunt ervoor kiezen om je handdoek uit te rollen op het zachte zand, maar kunt ook gewoon van het uitzicht genieten vanuit de infinitypool.

 

Lees ook
Voor deze zonbestemmingen zit je (maximaal) 3 uur in het vliegtuig >

 

Luskentyre Beach, Schotland

Een vakantie in Schotland associeer je waarschijnlijk niet direct met witte zandstranden en azuurblauw zeewater, maar dan ben je vast nog nooit op Luskentyre Beach geweest. Dit strand lijkt op een Caraïbisch gebied, maar bevindt zich ’gewoon’ in Schotland. En ligt zo afgelegen dat je strandwandelingen kunt maken zonder iemand tegen te komen.

 

Whitehaven Beach, Australië

Hier is het zand zo wit is dat het pijn doet aan je ogen. En met acht kilometer aan strand is er altijd wel een plekje te vinden waar je het rijk voor jezelf hebt.

 

Fiji

Nog zo’n bestemming waar je de privéstranden voor het uitkiezen hebt. Tropische eilandjes met kleinschalige resorts vind je hier in overvloed en je hoeft het strand dan alleen te delen met een paar andere gasten.

 

Brother Island, Filipijnen

Dat het paradijs binnen handbereik ligt, bewijst dit kleine tropische eiland in de Filipijnen. Brother Island ligt in de regio El Nido en is af te huren via Airbnb. Vanaf € 337 per nacht heb je je eigen eiland op een van de mooiste plekken ter wereld.

 

Kauapea Beach, Hawaii

Om bij Kauapea Beach te komen moet je een lang en rotsachtig wandelpad volgen en er zijn maar weinig toeristen die daar zin in hebben. Dit is een van de meest afgelegen stranden op Hawaii, maar juist daarom de moeite waard.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >