Bestel híer tickets voor Attractiepark Toverland met fijne korting

14.06.2020 14:00
toverland

De attractieparken mogen weer open en de temperatuur stijgt: hét moment voor een dagje Toverland met je gezin. En het mooie: bestel je je tickets via de Voordeelshop van Kek Mama, dan profiteer je van fijne korting!

Jong en oud wordt betoverd door ruim 35 attracties en shows. Ga drie keer over de kop in de Avalon, geniet van de bootjesattractie Merlin’s Quest, trotseer het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River en sluit jullie avontuurlijke dag af met een heerlijke maaltijd in een van de restaurants – veilig en gecontroleerd, zodat jullie ook in tijden van corona onbezorgd van het park kunnen genieten.

 

Korting

Kan jij niet wachten om te gaan? Bestel dan hier je ticket voor € 27 per stuk (in plaats van € 33), en kindertickets voor € 20,50 (i.p.v. € 23,50). Goed om te weten: een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 90cm hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Gekochte tickets zijn geldig t/m 10 juli 2020. 

 

Hoe werkt het? 

  1. Koop een ticket in onze Voordeelshop
  2. Ga naar toverland.com/reserveren  
  3. Selecteer voor hoeveel personen je een reservering wilt maken
  4. Voer de barcode(s) van je ticket(s) in 
  5. Selecteer in de kalender de datum waarvoor je wilt reserveren 
  6. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek
  7. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden
  8. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
  9. Neem tijdens je bezoek zowel je ticket(s) als je reserveringsbevestiging mee

 

De medewerkers van Toverland zijn goed getraind en zetten zich in om jou op een veilige manier een magische dag te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf online te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook zijn er in het park overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers. Met deze garanties is een dagje uit nú net zo veilig als voorheen. Toverland maakt een gezellig dagje uit weer mogelijk!