6x indoor activiteiten op Koningsdag

16.04.2019 13:05
tips-spullen-verkopen-koningsdag Beeld: pexels.com

Van trampolinepark tot subtropisch zwembad: deze uitjes zijn ideaal voor als het regent tijdens Koningsdag – of als je een keer iets anders wilt dan een vrijmarkt afstruinen.

Vier Koningsdag in het klein

Altijd leuk: een miniatuurpark bezoeken. In Rotterdam heb je Miniworld, waar een dag 24 minuten duurt. Iedere minuut wordt het donkerder en op een gegeven moment gaan de lichtjes in de stad aan. Met Koningsdag is de boel nog eens extra versierd met oranje vlaggetjes, auto’s en tenten.

 

Schiet je tegenstander uit het spel

Even geen vrijmarkten afstruinen, je kind laten schminken of nog meer speelgoed kopen, maar iets heel anders: HandboogTag. Het is een variant op het spel trefbal en Paintball, maar dan minder ruig. Je moet met handbogen en pijlen zo snel mogelijk vijf schijven uit de target schieten. Daarbij kun je jouw tegenstander ook uit het spel schieten. Trommel wel even wat familie of vrienden op, want dit spel speel je vanaf tien personen. 

 

Word lekker moe in een trampolinepark

Eén bonk energie, die kinderen. Ga naar een indoor trampolinepark en ze zijn aan het eind van de dag lekker moe. Wij hebben hier de leukste trampolineparken in Nederland op een rij gezet.

 

Lees ook
9X fijne vrijmarkten op Koningsdag >

 

Ga zwemmen in een subtropisch zwembad

Zwembaden en kinderen, altijd een goeie combi. Van tig glijbanen en wildwaterbanen tot fijne pierenbadjes: hier vind je de allerleukste kindvriendelijke binnenzwembaden op een rij. 

 

Organiseer een vrijmarkt thuis

Geen zin om de deur uit te gaan? Organiseer dan je eigen mini-vrijmarkt met oude spullen van je kind. Nodig je familie en vrienden uit en heb je gegarandeerd een topdag.

Speel binnenspellen

Pyjama aan, gordijnen dicht: niets lekkerder dan spelletjes doen in je eigen huis. Kek Mama heeft de leukste spellen voor je op een rij gezet.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief  >