indoor trampolineparken
Beeld: Shutterstock

Eén bonk energie, die kinderen. Ga naar een indoor trampolinepark en ze zijn aan het eind van de dag lekker moe.

Tip: door de coronamaatregelen heb je mogelijk een reservering nodig. Check voor vertrek altijd de website voor de laatste ontwikkelingen.
 

Jump XL - Rotterdam

Een stoer park, opgebouwd in de sfeer van containers en de Rotterdamse haven. De minimale leeftijd om te komen jumpen is 8 jaar. Voor kinderen jonger dan 8 jaar is op zaterdag- en zondagochtend de Puppy Jump.

 

Article continues after the ad

Jumpsquare - Nieuwegein, Amsterdam, Deurne, Gouda

Dit grootste trampolinepark van Europa is gevestigd op vier verschillende locaties en er komen er eind dit jaar nog meer bij. Je hebt de Fun Area met 750 m2 aaneengesloten trampolines, de Trick Area met trampolines waarmee je extra hoog kunt springen en de Sport Area waar je kunt trefballen, basketballen of free runnen.
 

Lees ook
Deze uitjes voor kinderen zijn perfect als het regent >

 

The Maxx - Veenendaal

Of je nu gaat karten, jumpen of glowgolven: hier heb je het allemaal. Dus is je kind die trampolines zat, kunnen jullie altijd nog iets anders gaan doen.

 

Cross Jumps - Breda

Cross Jumps heeft 320 m2 aan trampolines, een unieke opstelling met een tumblingbaan van ruim 20 meter én een Green Zone met BigAirBag: een twee meter hoog blok en trampoline.

 

Krazy Kangaroo - Zwolle

Het grootste trampolinepark van het Oost-Nederland. Je kunt er de hele dag springen en voor peuters en kleuters onder de zes jaar is er de speciale Kids Jump.

 

TRIXS - Leidschendam

Naast springen op tig trampolines kun je hier ook bossaball spelen: een potje volleyball op een groot kussen met aan weerszijden van het net een trampoline. Wil je kind beachvolleyballen? Ook dat kan bij TRIXS.

 

Bounz - Eindhoven, Best

Met 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan en schuine wanden die gemaakt zijn van trampolines, beleeft je kind hier urenlang springplezier.

 

Jump In - Utrecht

Met een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter kun je bij Jump In je lol op. Je vindt er geschakelde trampolinevelden, dodgeball, walltramplolines, slackline en evenwichtsbalken, een jumptower én een tumblinglane. Waarschijnlijk heeft je kind niet eens genoeg tijd om ze allemaal uit te proberen.

 

Jumpsquare - Baarn

Trotseer je de foampit met slackline of durf je met de slinger vanaf de Trapeze? Bij Jumpsquare in Baarn zijn alle uitdagingen van de reguliere jump toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor de kleintjes is er de speciale Mini-Jump. 

 

Streetjump - Haarlem

Dit is het grootste trampolinepark uit Haarlem en omgeving. Met 2000 m2, dik 50 trampolines en tien verschillende area's heb je aan één dag echt niet genoeg. 

 

XBAZE Jump Arena - Reuver

Hier veranderen muren in vloeren en kan het niet hoog genoeg. Maak een salto in een bak vol schuimblokken, probeer de verschillende area's uit en kijk of je je evenwicht kunt bewaren op de Slackline.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >