6x de leukste schaatsbanen in Nederland

14.12.2017 19:22
leukste-schaatsbanen-nederland

Warme chocolademelk, schaatsen en kerstliedjes: wij zetten de zes leukste schaatsbanen in Nederland voor je op een rij. 

Schaatsen in magisch Maastricht

Maastricht staat helemaal in het teken van kerst. De stad is versierd met lichtjes en op het Vrijthof staat een kerstmarkt. En in het midden van de kerstmarkt ligt een schaatsbaan. Supergezellig.

 

Schaatsen in hartje Amsterdam

Ook het Museumplein in Amsterdam blijft niet achter. Daar staat van 18 november tot en met 4 februari een schaatsbaan omgeven door tentjes waar je na afloop stamppot of kaasfondue kunt eten. De schaatsbaan is verlicht met allerlei kleuren, alleen dat al maakt dat kinderen er dol op zijn.

 

Schaatsen in het Openluchtmuseum in Arnhem

Schaatsen met een educatief randje? Kan prima. Het openluchtmuseum in Arnhem heeft een schaatsbaan die langs alle afdelingen van het Openluchtmuseum komt. Van 9 december tot en met 21 januari

 

Lees ook
Door deze indoor skihallen hoef je niet meer wintersport >

 

Winterland Breda

Breda heeft niet alleen een prachtige binnenstad, maar (van 20 tot 30 december) ook een heus winter wonderland met winterse decors, een kerstmarkt en een ijsbaan midden op het water. Aanrader.

 

Schaatsen in Scheveningen

Dit jaar is in Scheveningen voor de elfde keer op rij het Cool Event. Er staan verschillende activiteiten rondom de winter op de planning. Schaatsen op de schaatsbaan op het plein voor het Kurhaus, roetsjen van de ijsbaan bij de pier en je kunt Ice Art bewonderen op de boulevard. 12 november tot 14 januari

 

IJs onder de Euromast in Rotterdam

In het Park bij de Euromast strijkt van 8 december tot en met 7 januari het IJsvrij Park Festival neer: vier weken lang elke dag schaatsen, eten en drinken en in het weekend een programma vol muziek, dans en theater.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >