5x lunchen in Antwerpen met kinderen

30.12.2019 11:18
lunchen-in-antwerpen-met-kinderen

Zoek je een leuke stedentrip, maar wil je niet te lang reizen? Ga eens naar Antwerpen: hartstikke veel te doen voor kinderen en fijne lunchplekken in overvloed. Bekijk dit lijstje maar.

Park West

Oké, net buiten Antwerpen, maar een die zeker niet mag ontbreken in dit lijstje. Op het terras vind je namelijk een heerlijke speeltuin. Zo is je kind uren zoet en kan jij genieten van de fantastische menukaart

 

De Burgerij

Komt deze spot je bekend voor? Kan kloppen, want De Burgerij heeft ook vestigingen in Nederland. Je krijgt er de lekkerste burgers (ook in kindermaat), wraps en salades. De speelhoek bevindt zich achter glas – handig als je kind graag herrie maakt.

 

Lees ook
Dit is waarom een stedentrip met kinderen zo leuk is >

 

’t Of in Hove

Een voetbalveld, bos, zandbak, trampoline, prachtige speeltuin, fijne binnenspeelruimte en dan is er ook qua eten ongelofelijk veel te kiezen: wat wil je nog meer? 

 

De Melkerij

Dit restaurant ligt midden in het groen, maar de grootste troef: een enorme speeltuin voor de deur. En een kinderkaart met goede lunchgerechten voor je kind.

 

Bardin

Als je je ergens thuis voelt, dan is het hier wel. De inrichting is om verliefd op te worden en met mooi weer kijk je ook in de tuin je ogen uit. Voor kinderen is er een schommel en speciaal kinderontbijt- en lunch.

 

 

Meer uittips? Volg Kek Mama op Facebook >