5x leuke binnenspeeltuinen in Limburg

04.01.2020 09:51
binnenspeeltuinen Limburg Beeld: Shutterstock

Het perfecte uitje voor de regenachtige woensdagmiddag: met je bloedjes naar een indoor speelparadijs. Dit keer de leukste binnenspeeltuinen in de provincie Limburg op een rij.

Boegafun – Venray

Met 2000 vierkante meter aan klim-, klauter- en speeltoestellen kan je kind hier z’n lol op. Je betaalt 8 euro voor zijn entree, zelf ga je gratis naar binnen. Ook een topplek voor kinderfeestjes.

Adres: Keizersveld 55, Venray

 

Kinder Pretland – Weert

Ben je hier al eens geweest? Tijd om nog een keer te gaan, want Kinder Pretland is vernieuwd. Met een extra grote trampoline en een speciale peuterzone (met ballenbak en glijbaan) heeft je kind hier nóg meer plezier. Fijne bijkomstigheid: na afloop gaat-ie slapen als een roos.

Adres: Geurtsvenweg 2a, Weert

 

Lees ook:
Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld >

Ballorig – meerdere plaatsen

In Limburg vind je 5 vestigingen van speelparadijs Ballorig: in Roermond, Sittard, Venlo, Nieuw Bergen en Maastricht. Oftewel, er is er altijd wel eentje in de buurt. Vermijd de rij bij de kassa en koop je tickets gemakkelijk online. Is je kind er niet weg te slaan? Voor 84 euro heb je een jaarabonnement en kan er onbeperkt worden geklauterd en geklommen.

Adres: check de site

 

Darteldome – Sittard & Kerkrade

Alleen de naam vinden we al leuk. En ze hebben hier werkelijk alles: een dansvloer, donut slide, klimwand, Legoblokken, een loopbrug… afijn, je kind is hier wel een tijdje zoet.

Adres: check de website

Kinderstad – Heerlen

Maak een ritje in de botsauto’s, zweef in de draaimolen en doe een wedstrijdje: wie is het snelst boven op de klimvulkaan? En dan bedoelen we natuurlijk je kinderen, want jij zit gewoon lekker op het terras van het café tot ze uitgestoeid zijn.

Adres: Parallelweg 4, Heerlen

 

Meer uittips?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >