In samenwerking met Kek Mama

De ideale bestemming voor een gezinsvakantie in Nederland

16.05.2024 10:12
Bron: EuroParcs

Ken je dat gevoel? De dagelijkse drukte die je overspoelt en je doet verlangen naar een ontsnapping, zelfs al is het maar voor even? Nou, wij hebben de perfecte oplossing voor jou en je gezin.

EuroParcs IJsselmeer

Welkom bij EuroParcs IJsselmeer, waar draait alles om waterpret en spetterende activiteiten, recht vanuit je eigen achtertuin. Stel je voor: vanuit je vakantiewoning kijk je uit over het rustgevende kabbelende water, een idyllisch uitzicht dat je meteen in vakantiestemming brengt.

Op EuroParcs IJsselmeer is er voor elk wat wils. Ben je een waterliefhebber? Huur een bootje en verken de prachtige wateren rondom Medemblik. Of waag je aan een avontuurlijk SUP-board avontuur en zie de omgeving vanaf een uniek perspectief. Liever ontspannen? Neem een verfrissende duik in het zwembad of geniet van een ontspannen dagje aan het zandstrand aan de overkant van de dijk.

Bron: EuroParcs

Meer dan waterpret

Maar EuroParcs IJsselmeer biedt meer dan alleen waterpret. Stap terug in de tijd terwijl je door de pittoreske straatjes van Medemblik slentert. Ontdek de middeleeuwse charme van kasteel Radboud en proef de lokale bieren bij stadsbrouwerij Radboud. Of bezoek het historische Enkhuizen, waar de sfeer van de Gouden Eeuw nog altijd voelbaar is. Vergeet niet het Zuiderzeemuseum te bezoeken voor een duik in de rijke maritieme geschiedenis.

Kekke korting

Kortom, dit vakantiepark biedt een perfecte combinatie van waterplezier, historie en ontspanning, allemaal binnen handbereik. Geniet van een unieke en verrassende vakantie vol plezier met het hele gezin bij dit park.

Extra leuk: je kunt je verblijf bij EuroParcs IJsselmeer nu met €30 korting boeken! Gebruik daarvoor de code MAMA30 (geldig vanaf minimaal 3 nachten).

Bron: EuroParcs

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.