In samenwerking met Kek Mama

8 leuke buitenspeeltuinen voor het hele gezin, met korting

14.05.2000 09:13

Op zoek naar de leukste buitenspeeltuinen voor eindeloos speelplezier? We hebben er weer een aantal voor je verzameld.

En hier is een slimme tip van Kek Mama: op Tripper vind je de beste deals voor een leuk gezinsuitje zonder je portemonnee te plunderen.

Avonturenboerderij Molenwaard

Deze boerderij is niet alleen supergezellig, je leert er ook van alles. Spelen is ontdekken bij Molenwaard, met activiteiten zoals geitjes knuffelen, bloemkool kweken, ponyritjes maken en kaas maken. Kids kunnen hun boerderijdipoloma halen en genieten van een geweldige dag in de natuur.

Steinerbos Belevenispark

Klimmen, klauteren, zwemmen en roeien: het kan allemaal in Steinerbos. Kids racen over de skelterbaan, volgen het blotevoetenpad, balanceren op boomstammen in de natuurspeeltuin, springen meters hoog op het springkussen, nemen een duik in het buitenbad of knuffelen de dieren op de kinderboerderij.

Sybrandy’s Speelpark

Sybrandy’s Speelpark in Friesland, nu in Oudemirdum, biedt kinderen tot 13 jaar volop plezier met meer dan 40 attracties zoals safari jeeps, glijbanen, een zweefmolen en een spookhuis. Bij slecht weer zijn er twee overdekte speeljungles en een speelhoek voor de kleintjes.

Sprookjeshof

In dit speelpark in Zuidlaren beleeft jong en oud de betoverende sprookjes van vroeger . Met 25 sprookjes die tot leven komen en meer dan 50 speeltoestellen zoals schommels, draaimolens, trampolines en skelters, is er altijd iets te beleven.

Kinderparadijs Malkenschoten

Bij Kinderparadijs Malkenschoten wonen Binky, Britt en Koetje Boe, die ’s zomers een superleuke parkshow geven. Hier bouwen kids hun eigen hut, klimmen en klauteren ze in de speeltuinen, varen ze met de waterfietsen, voeren ze de dieren, springen ze op trampolines en spelen jullie midgetgolf met het gezin.

Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland! In het 5500 m² grote binnengedeelte kunnen kinderen tot 12 jaar veilig spelen met water en zand, klauteren in de onderwaterwereld, en glijden van diverse glijbanen. Voor een extra avontuur zijn er ook een kartbaan, lasergame, safari rally en kinderescaperoom.

Avonturenpark de Bergen

Avonturenpark de Bergen in Wanroij is een groot speelparadijs waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. De binnenspeeltuin neemt je mee op een nostalgische reis om de wereld in 80 dagen: beklim de vulkaan, de machinetoren of strijd om de Taj. In de beschutte buitenspeeltuin in het bos kunnen kinderen zich eindeloos vermaken met gave, goed onderhouden attracties.

Hoge Boekel

Met prachtige speeltoestellen en flitsende attracties biedt het park volop plezier voor jong en oud. Geniet van de spectaculaire Spring Boot, trampolines, springkussens, ballenbad, Safari Jeeps en de Hoge Boekel Express. Terwijl de kleintjes spelen, kun je ze gemakkelijk in de gaten houden vanaf het zonneterras. De vernieuwde 18-holes minigolfbaan, gelegen aan het grote zonneterras, biedt ontspanning voor groot en klein, de hele dag door.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.