In samenwerking met Kek Mama

Waarom Disneyland® Paris op jullie zomer bucketlist moet staan

14.06.2024 10:52
© Disney

De zomervakantie is hét moment om samen met je kleintjes nieuwe avonturen te beleven. En waar kan dat beter dan in Disneyland Paris? Daar waar de magie tot leven komt.

Denk je aan Disneyland® Paris, dan denk je aan spannende attracties, ontmoetingen met je favoriete Disney Figuren en betoverende parades die je keer op keer verrassen. Maar deze zomer heeft Disneyland Paris iets extra’s in petto: gloednieuwe shows die je niet wilt missen. Wij delen onze favoriete shows deze zomer hieronder.

Spectaculaire Disney shows

Laat je meeslepen door de nieuwe dagshow ‘A Million Splashes of Colour’, waar klassieke en moderne Disney liedjes je laten meezingen- en dansen. Dans met Mickey, Timon, Joy en Mirabel terwijl ze je meenemen op een reis vol bekende verhalen. Van Disney klassiekers tot de meeste recente verhalen. Deze kleurrijke show tovert geheid een grote lach op het gezicht van jou en je kinderen en is te zien t/m 30 september 2024.

© Disney

Voor de liefhebbers van pop-rockmuziek is er in het Walt Disney Studios Park de spiksplinternieuwe show ‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’ (te zien t/m 29 september 2024). Bereid je voor op een spectaculaire terugkeer naar Wonderland met indrukwekkende stunts van BMX-rijders en acrobaten. En het allerleukste aan deze show: er is geen vast einde, want jij bepaalt als publiek zelf welke kant het verhaal op gaat door de Gekke Hoedenmaker te helpen.

© Disney

Sluit je dag af met de adembenemende droneshow ‘Disney Electrical Sky Parade’ boven het Kasteel van Doornroosje, waarin de lucht verlicht wordt door tot 500 dansende drones in alle kleuren van de regenboog. In deze show zie je niet alleen drones, maar ook videoprojecties, lichteffecten en fonteinen die de paradewagens uit de iconische Main Street Parade uitbeelden. Je kijkt je ogen uit: deze show heeft echt een ‘wow’-effect! De Disney Electrical Sky Parade is dagelijks te bewonderen (t/m 6 januari 2025) en is vlak voor de Disney Illuminations avondshow. Een mooi en betoverend programma voor het slapengaan dus!

© Disney

Bijzondere zomerherinnering

In Disneyland Paris komen de geliefde verhalen van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel echt tot leven. Hier valt er zoveel te beleven dat één dag niet genoeg is om alles te ontdekken. Daarom is het een goed idee om te overwegen om te verblijven in een Disney® Hotel tijdens je bezoek. Zo kun je optimaal genieten van alles wat de Disney Parken te bieden hebben, zonder je te hoeven haasten. Bovendien brengt een verblijf in een Disney Hotel extra voordelen met zich mee, zoals vroegere toegang tot de attracties en exclusieve ontmoetingen met Disney Figuren. Het is een geweldige manier om jezelf en je gezin onder te dompelen in de magische wereld van Disney en je vakantie nog onvergetelijker te maken.

Met comfortabele accommodaties en een gastvrije sfeer is een verblijf in een Disney Hotel een echte aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een bijzondere zomerherinnering.

Bekijk de website voor meer informatie en boekingen en beleef jouw zomer in Disneyland Paris. De magische shows wil je deze zomer echt niet missen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Disneyland® Paris.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.