In samenwerking met Kek Mama

Waarom Disneyland Paris op jullie zomer bucketlist moet staan

15.05.2000 13:05

De zomervakantie is hét moment om samen met je kleintjes nieuwe avonturen te beleven. En waar kan dat beter dan in Disneyland Paris? Daar waar de magie tot leven komt.

Denk je aan Disney, denk je aan spannende attracties, ontmoetingen met je favoriete Disney-figuren en betoverende parades die je keer op keer verrassen. Maar deze zomer heeft Disneyland Paris iets extra’s in petto: gloednieuwe shows die je niet wilt missen.

Spectaculaire Disney shows

Laat je meeslepen door de nieuwe dagshow ‘A Million Splashes of Colour’, waar klassieke en moderne Disney-liedjes je laten meezingen- en dansen. Dans met Mickey, Timon, Joy en Mirabel terwijl ze je meenemen op een reis vol bekende verhalen. En voor de liefhebbers van pop-rockmuziek is er de spiksplinternieuwe show ‘Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland’. Bereid je voor op een spectaculaire terugkeer naar Wonderland met indrukwekkende stunts van BMX-rijders en acrobaten.

Sluit je dag af met een adembenemende droneshow boven het Kasteel van Doornroosje, waarin de lucht verlicht wordt door dansende drones in alle kleuren van de regenboog. Vergeet de avondshow ‘Disney Dreams!’ niet, die je meeneemt op een betoverende reis door de Disney-verhalen met adembenemend vuurwerk en magische effecten.

Bijzondere zomerherinnering

Kortom: in Disneyland Paris komen de geliefde verhalen van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel echt tot leven. Hier valt er zoveel te beleven dat één dag niet genoeg is om alles te ontdekken. Daarom is het een goed idee om te overwegen om te verblijven in een Disneyland Hotel tijdens je bezoek. Zo kun je optimaal genieten van alles wat het park te bieden heeft, zonder je te hoeven haasten. Bovendien brengt een verblijf in een Disney Hotel extra voordelen met zich mee, zoals vroegere toegang tot de attracties en exclusieve ontmoetingen met Disney-figuren. Het is een geweldige manier om jezelf en je gezin onder te dompelen in de magische wereld van Disney en je vakantie nog onvergetelijker te maken.

Met comfortabele accommodaties en een gastvrije sfeer is een verblijf in een Disney Hotel een echte aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een bijzondere zomerherinnering. Bekijk de website voor meer informatie en boekingen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Disneyland Paris.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.