In samenwerking met Kek Mama

5x buggyproof op stap

07.08.2017 12:15

Wil je deze zomer met je kind op pad, maar er wel zeker van zijn dat je niet hoeft te klungelen met een kinderwagen of buggy? Bekijk deze top-5 uitjes: ideaal met een wagen.

1. Pluktuinen

Je zou denken dat pluktuinen slecht toegankelijk zijn voor kinderwagens. Niets van waar. Neem bijvoorbeeld de Twentsche Bloemenpluktuin in Twente. Hier kun je (mét buggy) bloemen plukken tot je een ons weegt. Of ga naar de Bessentuin in Brucht, pluktuin de Bosrand in Wageningen of de Tulpenpluktuin in Marknesse. Keuze genoeg.

 

2. Picknicken 

Je hoeft echt geen trukendoos open te trekken om je kind een leuke middag te bezorgen. Bekijk of het weer meezit, knal een mand vol met lekkers en vouw een kleed uit op een prachtige picknickplek. Kan in het park zijn, maar ook een bos heeft vaak (weidse) velden.

 

3. Buitenspeeltuin

Van schommels en trampolines tot skelters, klimtouwen en kabelbanen: hier kan je kind lol trappen terwijl jij geniet van de zon. Inspiratie nodig? Check hier de 15 leukste buitenspeeltuinen van Nederland. 

 

4. Dierentuin

Ook hier wordt er altijd rekening mee gehouden dat alles goed bereikbaar is met een kinderwagen. Komt dat even goed uit: wij hebben de leukste dierentuinen in Nederland geselecteerd. En ben je daar al vaker geweest? Alsjeblieft: nog een lijstje, maar dan met onbekende dierentuinen. Minstens zo leuk.

 

5. Wandelen

Genieten: een mooie wandeling maken in de natuur terwijl je kind planten en dieren spot. Maar ja, dan is het wel zo fijn dat je de kinderwagen niet steeds over hobbelige stukken hoeft te duwen. Ideaal voor een wandeling is de Stokke® Trailz™. De goede vering van de banden zorgt voor een comfortabele rit. Natuurmonumenten heeft de handigste routes voor je op een rij gezet.

 

Samen op avontuur

Wat deze uitjes nog fijner maakt: een kinderwagen die soepel rijdt. Zo heeft de Stokke® Trailz™ een robuust model dat door de terreinwielen, stevige constructie en vering geschikt is voor verschillende ondergronden. Dus of je nu naar het bos gaat of een stadswandeling maakt, overal rijdt-ie lekker. Ook mooi: hij is gemakkelijk in te klappen, past moeiteloos in de auto en de boodschappenmand onderin is waterbestendig.

Meer informatie over dit Stokke®-model vind je hier