13x lekkere sushi restaurants met kinderen

24.02.2020 11:39
lekkere sushi restaurants kinderen Beeld: Shutterstock

Is je kind gek op sushi? Dan staat-ie vast te springen om met je mee te gaan naar één van deze leuke, kindvriendelijke sushi-restaurants.

Kyoto – Rotterdam

Kinderen van 4 t/m 10 jaar eten hier onbeperkt sushi voor een fijne prijs: € 14,50. Bovendien kun je er makkelijk (en gratis) parkeren en zit de vaart er lekker in – hoef je tenminste geen halfuur te wachten op je bestelling.

 

Arigato – Eindhoven

Hier zijn alle gerechten stuk voor stuk geïnspireerd door de Japanse, Thaise en Chinese keuken. In tegenstelling tot veel concurrenten werkt Arigato níet met het all you can eat-concept. Wel wordt alles midden op tafel gezet, zodat je met elkaar kunt delen – hoef je niet bang te zijn dat je iets mist.

 

Motto Sushi – Alkmaar

Bij Motto Sushi kun je voor één vaste prijs 2,5 uur onbeperkt sushi eten. Als de kinderen even genoeg hebben van alle sushigerechten staat er ook nog Chippu (patat) op het menu. Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar betaal je slechts € 13,80, dus je kunt er ook vrij goedkoop uit eten met je kids.

 

Sushi Mall – Groningen

Naast sushi kun je hier ook terecht voor de Thaise keuken. Elke woensdag is er een speciale sushi-avond waarbij er speciale gerechten te bestellen zijn en dit allemaal voor een leuke prijs.

Sushi Today – Amersfoort en Utrecht

Bij Sushi Today kun je naast het eten van heerlijke verse sushi kiezen voor een filmdiner. Je krijgt bij het menu een filmvoucher waarmee je naar de bioscoop kunt gaan. Hiervoor betaal je 7 euro per persoon extra. Leuk om te combineren.

 

Lees ook
Deze restaurants serveren de lekkerste burgers >

 

Blue Sakura – Zwolle

Dit sushi restaurant is gevestigd in een voormalige kerk en je kijkt tegen de mooiste muurschilderingen aan. Ook hier kan je onbeperkt sushi eten, en hebben je kinderen wat te bekijken.

 

Sushi Miru – Oss

Onbeperkt bestellen is mogelijk, maar wil je het liever rustig aan doen? Dan kun je ook voor losse gerechten gaan. Fijne bijkomstigheid: er is ook een uitgebreid dessertbuffet – vindt je kind vast leuk.

 

Yume Sushi – Apeldoorn en Deventer

Nigri, Maki, Gunkan en Temaki: bij Yume Sushi kun je twee uur lang uit meer dan honderd Japanse gerechten kiezen. Zit er voor je kind zeker iets lekkers bij.

 

Sushi Time – door heel Nederland

Met tien verschillende vestigingen is er altijd wel een bij je in de buurt. In Amsterdam en Den Haag kun je voor de All You Can Eat-avond gaan, waarbij je voor je kind (tot 10 jaar) € 13,00 of  € 18,00 (tot 12 jaar) betaalt. Ook leuk: in alle vestigingen kunnen kinderen een workshop volgen waarbij ze zelf sushi leren maken.

 

Aqua Asia – Rotterdam

Voor iedereen die een keer op chique wil gaan en niet dol is op het all you can eat-concept: ga naar Aqua Asia. Wat luxer, maar betere sushi krijg je niet in Rotterdam. Daarbij is de ligging – buiten het feit dat je je door de Erasmusbrug geen mooier uitzicht kunt bedenken – ideaal met (wat oudere) kinderen. Want: op loopafstand van waar de watertaxi’s komen – kan je met mooi weer eerst heerlijk over het water scheuren.

 

Lees ook:
17x de beste ijssalons van Nederland >

 

Wokrestaurant Eastern Plaza – Elst en Bentelo

Goed, geen echt sushi restaurant, maar toch mag-ie niet in het lijstje ontbreken. Speciaal voor kinderen is hier namelijk een leuk kinderbuffet én een Chinees dorp met entertainment.

 

Sushi Zhu – Zwijndrecht

Je kunt afhalen, maar ook gewoon gezellig in het restaurant gaan eten. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je van maandag t/m donderdag 12,80, op de andere avonden een eurootje meer. Houd je kind het aan tafel niet lang vol? Geen probleem, dan kan-ie zich lekker uitleven in het speelparadijs.

 

Natsumi – Voorburg

Kani, gyoza, potato cookie of fried banana, of liefst allemaal? Voor de kleintjes van 4 t/m 7 jaar is het all you can eat-tarief hier € 11,50 en van 8 t/m 11 jaar betaal je € 16,50. Bestellen én serveren gaat vlot en ook voor de niet-visliefhebbers is er genoeg te kiezen.

 

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >