Op babybezoek? Deze kraamcadeaus zijn sowieso een succes

06.11.2021 09:02
kraamcadeaus

Van speelgoed en (voorlees)boeken tot kindvriendelijke restaurants: elke week deelt een moeder van de Kek Mama-redactie haar favoriete tips. Deze keer: de leukste kraamcadeaus volgens chef redactie Bonne.

Met lege handen op babybezoek is toch altijd een beetje awkward. Maar als je eenmaal in de fase zit waar werkelijk waar iedereen aan het bevallen is, kan het soms een beetje de spuigaten uitlopen met al die kraamcadeautjes. Je gaat immers niet voor iedereen zo’n heerlijk wollen jasje á 50 euro kopen. Daarom vijf kraamcadeaus waarvan wij vinden dat ze sowieso héérlijk zijn om te krijgen, en die ook nog eens voordelig zijn. En vooruit, dat heerlijke wollen jasje zit er ook bij. Voor je favoriete vriendin of je zus!

 

Stapelbekers

Áltijd een succes: stapelbekertjes. Zodra baby’s een paar maanden oud zijn vinden ze het heerlijk om de bakjes vast te grijpen en ze tegen elkaar aan de klappen. Er kan ook zonder zorgen op gesabbeld worden en als ze wat ouder zijn kunnen kindjes proberen de bakjes op elkaar te stapelen. Meteen een goede oefening voor de ‘stapeltest’ op het consultatiebureau. Daarnaast nemen ze weinig ruimte in en zijn ze lekker voordelig geprijsd.

– Gemaakt van BPA- en PVC-vrij materiaal
– Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
– Op sommige bekers staan figuurtjes

Dit vind ik een leuk kraamcadeau

 

Babymutsje

Niks zo schattig als een klein frummeltje met een nog kleiner mutsje. Pasgeboren baby’s zich nog niet zo goed warm houden (zeker niet in de winter) dus dan is het heerlijk om ze een mutsje op te doen.

– Gemaakt van 100% organisch katoen
– Geschikt voor kinderen tot 2 maanden
– Met GOTS-keurmerk

Doe mij dit zoete mutsje

 

Lees ook
‘Ga je op kraamvisite? Vergeet deze 9 gouden regels niet’ >

 

Wollen muts

Je hebt mutsjes voor binnen, en mutsjes voor buiten. Dit wollen mutsje van Joha is perfect voor eerste wandelingen buiten. Je kan hem vastbinden onder het kinnetje waardoor hij niet afglijdt en door de pure wol is het mutsje heerlijk warm, maar gaat het kindje er niet in zweten.

– Gemaakt van 100% merinowol
– Wassen op 30 graden
– Geschikt voor kinderen tussen 4 en 9 maanden

Bestel ‘m hier

 

Knuffeldoekje

Niks zo lief als een baby’tje die met de kleine knuistjes een knuffeltje vastgrijpt in bed. De knuffeldoekjes van Happy Horse zijn er in alle soorten en maten en dikwijls groot favoriet bij kleintjes. Ook handig: ze zijn altijd op voorraad, dus als een kindje eenmaal een lievelingsknuffel heeft uitgekozen kan er makkelijk een tweede exemplaar worden besteld om tranen te voorkomen als er weer eens een knuffeltje in de speeltuin is blijven liggen.

– Afmeting: 24 centimeter
– Gemaakt van polyester pluche
– Geschikt voor alle leeftijden

Ja, dit is het perfecte cadeau

 

Engel Natur-jasje

Last but not least: het Engel Natur-jasje: Dit héérlijke babyjasje is zowel in de zomer als in de winter perfect voor baby’tjes. Het gaat makkelijk aan, is lekker warm en ademt goed vanwege de natuurlijk materialen. De maat valt wat groot, maar als je de mouwtjes omslaat kun je er plezier van hebben tot zo’n acht maanden oud. Een duurzaam cadeau dus!

– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Gemaakt van wolfleece
– Met GOTS-keurmerk

Bestel dit jasje

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In samenwerking met Kek Mama