Winterproof: dít zijn de mooiste winterjassen voor meisjes

01.10.2021 08:42
leukste winterjassen meisjes 2020 Beeld: Shutterstock

Sneeuw of niet, aan een warme winterjas ontkom je in ons koude kikkerlandje niet. Aangezien kinderen nagenoeg elk jaar een nieuw exemplaar nodig hebben (wáárom groeien ze toch zo hard?), hebben wij weer vast wat voorwerk voor je gedaan.

Is jouw dochter ook weer toe aan een nieuwe jas voor het de koudste maanden van het jaar? Kek Mama geeft je wat stijlvolle opties.

 

1. HEMA imitatiebontjas

Een jas om te knuffelen, deze imitatiebontjas van HEMA. Dit heerlijk zachte en bovenal warme exemplaar met bruine vlekkenprint heeft een opstaande kraag en sluit met stevige drukknopen. Aan de voorkant zitten twee steekzakken en binnenin vind je een handig label om de naam van je kind op te schrijven.
– Maten: 86/92 tot 158/164
– Gemaakt van: 100% polyester
– Wasbaar tot 40°C

Yes, dit fijne jasje is perfect voor mijn kind

 

2. C&A geruite teddy-jas

Eén van de grootste trends van komende winter: het houterhakkersjack, in alle soorten, maten en kleuren. Met deze teddy-jas van C&A is jouw kind dus helemaal hip. De roze met wit geblokte jas heeft een reverskraag, lange mouwen en een drukknoopsluiting, en twee handige borstzakken.
– Maten: 128 – 176
– Gemaakt van polyester
– Sluit met drukknopen

Hier valt mijn dochter vast als een blok voor, hebben!

 

Lees ook
De kledingkast van je kind opruimen: zo pak je het handig aan

 

3. Lil’ Atelier Mini stoer bruin

Praktisch én stijlvol is deze fijne jas van Lil’ Atelier Mini, waarin jouw kind in weer en wind beschermt is. Het iets langere model in de prachtige kleur ‘Tobacco Brown’ heeft een afneembare capuchon en sluit met zowel een rits als een rij drukknopen. Het elastiek in de mouwen houdt koude wind buiten en de zakken aan de voorzijde zijn volledig afsluitbaar met ritsen, handig!
– Maten: 92 tot 122/128
– Gemaakt van polyester-katoenmix
– Afneembare capuchon

Dit jack ga ik zeker shoppen

 

4. Scotch & Soda waterafstotend jack

Ook de puffer-jas is komend seizoen nog een hot item. Dit bontgekleurde jack met vrolijke bloemenprint van Scotch & Soda is de ultieme combinatie tussen stoer en meisjesachtig. De jas is zacht en comfortabel, óók voor je handen. De zakken zijn immers gevoerd met warme fleece, perfect voor kinderen die veel buitenspelen. Zij kunnen met de jas trouwens niet alleen de kou goed aan, maar ook een eventuele stortbui, dankzij de waterafstotende coating.
– Maten: 4 tot 16 (jaar)
– Gemaakt van gerecycled polyester
– Waterafstotend

Wauw, deze showstopper wil ik a.s.a.p. aan de kapstok hebben hangen

 

5. Mango gewatteerd met sterrenprint

Jouw mini me zal komende winter stralen als nooit tevoren in dit heerlijke jack van Mango. Deze zwarte puffer (handig, want dat past overal bij) heeft een zilveren sterrenprint en capuchon met synthetisch bontdetail. Met een zachte fleecevoering is de jas heerlijk warm en de twee steekzakken sluiten makkelijk met een fijne drukknoop. Etiket aan de binnenkant voor persoonsgegevens. Ritssluiting aan de voorkant.

– Maten: 110 tot 164
– Gemaakt van polyester
– Etiket aan de binnenkant voor persoonsgegevens

In deze jas zie ik mijn kind al helemaal stralen

 

Shoppen voor een jongen? Dít zijn de leukste winterjassen voor de boys.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >