In samenwerking met Kek Mama

4x verrassende én makkelijke Paasrecepten om te maken met kids

18.03.2024 14:51

Het is bijna Pasen, en dit jaar gooien we het over een andere boeg, met vier verrassende én makkelijke Paasrecepten die je samen met de kids in een handomdraai op tafel tovert.

De recepten zijn geen gedoe met ingewikkelde ingrediënten en lange bereidingstijden. Het zijn kant-en-klare verspakketten en bakmixen uit het buitengewone paasassortiment van Albert Heijn. Appeltje, (paas)eitje: zelfs de jongsten kunnen meehelpen. Dus, gooi die schorten om, haal de pakketten tevoorschijn en laat het bakavontuur beginnen.

1. Bakpakket feeststol

Waan jezelf een bakker met het Bakpakket Feeststol. Alle ingrediënten zitten al in de doos, klaar om gemengd en gekneed te worden. Rozijnen, amandelspijs, alles is aanwezig voor een heerlijke zelfgemaakte feeststol. Voeg je eigen twist toe door extra noten of gedroogd fruit toe te voegen. De kinderen zullen genieten van het kneden en vormen van het deeg. Een feestelijke traktatie voor het hele gezin.

2. Hartige croissants

De kleine chefs kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door zelf te bepalen hoe de hartige croissants worden gevuld. Ham, kaas, groenten – alles is mogelijk! Met dit handige bakpakket wordt het maken van een smakelijke hartige traktatie een gezinsactiviteit vol plezier en smaak.

3. Warme wafels

Wie houdt er niet van wafels? Maak samen met de kids de lekkerste wafels met de kant-en-klare wafelmix, inclusief wafelijzer. Voeg toppings toe zoals vers fruit, slagroom of chocoladesaus om het helemaal af te maken. Een goudgele lekkernij die gegarandeerd voor blije gezichten zorgt.

4. Salade met eetbare bloemen

Denk je aan Pasen, denk je natuurlijk aan bloemen. Dit verspakket voor een salade met eetbare bloemen is een feest voor de zintuigen en een lust voor het oog. Laat de jonge keukenprinsen en -prinsessen de kleurrijke salade samenstellen. Een frisse en verrassende toevoeging aan de Paasbrunch!

Topkwaliteit

Met deze recepten geef je de paastafel dit jaar en onvergetelijke draai. Deze feestelijke pakketten brengen niet alleen heerlijke smaken op tafel, maar creëren ook waardevolle momenten met de familie. En om die reden biedt Albert Heijn topkwaliteit producten tegen vriendelijke prijzen aan, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke Pasen zonder de portemonnee zwaar te belasten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Albert Heijn.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.