Zomerhoroscoop: Vissen, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:25
zomerhoroscoop vissen

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Vissen, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

20 februari – 20 maart
 

Liefde/gezin

Er lijkt in de liefde weinig te veranderen, alhoewel er vanaf eind september wat issues de kop op kunnen steken. Eigenlijk niks nieuws, want in het begin van het jaar en in mei was dat ook het geval. Als je een belangrijke beslissing moet nemen over de liefde, wacht dan liever tot de tweede helft van oktober. Nog steeds heb je hoge verwachtingen en gaat het er in je fantasiewereld intens aan toe. Waarom zou je het daarbij laten? Je kunt je liefdesleven een boost geven door meer aandacht aan de lichamelijke kant te besteden.
 

Lees ook
Zó organiseer je een spannende avond met je partner >

 

Werk/financiën

Twee eclipsen in 2021 beïnvloeden je carrière. Verandering is daarmee eigenlijk haast onvermijdelijk. Nee, het betekent niet dat je je baan verliest. Het kan namelijk ook betekenen dat je juist een stap vooruit kunt zetten omdat er op je werk geschoven wordt met functies.

Je financiën zien er blakend uit, je hebt de gunfactor en er kunnen prachtige dingen gebeuren. Jupiter licht tot eind juli een tip van de sluier op, maar pas vanaf eind december worden mooie beloftes waargemaakt. Zelf toch eerder op zoek naar een andere baan? Moet lukken, maar zeg niet te snel ja en neem geen genoegen met te weinig salaris.
 

Kansen en uitdagingen

  • Jezelf ontwikkelen op spiritueel gebied blijft je interesse houden. Met je hoofd in de hemel maar met je voeten op aarde werkt het best.
  • Het is goed om te geven als erom wordt gevraagd. Nog beter is het om ongevraagd te geven uit begrip.
  • Jonge moeder? Stress niet over een buikje, borsten of billen die niet meer zo strak zijn. Wees lief voor jezelf.
  • Omring je zoveel mogelijk met positieve, inspirerende mensen.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >