Zomerhoroscoop: Tweelingen, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:21
zomerhoroscoop tweelingen

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Tweelingen, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

21 mei – 21 juni
 

Liefde/gezin

De eclips van eind mei heeft veel stof doen opwaaien in je relatie, maar soms is het nodig dat we wakker worden geschud. De liefde is niet makkelijk, maar wel interessant en uitdagend. Niet alleen voor Tweelingen met een vaste relatie, maar ook voor single mama’s die weer klaar zijn voor een nieuwe liefde.

Het mooiste? Jullie zitten (vaak) op dezelfde golflengte en laten elkaar vrij, zonder elkaar uit het oog te verliezen. Als het zo blijft gaan, teken je graag bij. Je belangrijkste beslissingen neem je puur intuïtief. Niet alleen als het om de liefde gaat, maar ook in het algemeen. Dat is geen toeval, maar een gevolg van een grotere interesse in spiritualiteit en zelfontwikkeling. Alleen al daarom is het een vereiste om niet slechts een fysieke klik te voelen, maar ook een match op geestelijk gebied.
 

Lees ook
‘Ik werk en mijn man zit fulltime thuis, want hij heeft een bloedhekel aan werken’ >

 

Werk/financiën

Je werk is het hele jaar al extra belangrijk en daar investeer je flink in. Als je naast je baan en gezin ook een opleiding volgt, is het misschien zwaarder dan je had gedacht. Toch sporen de sterren je aan om vol te houden. Doe er desnoods wat langer over, maar geef niet op. Er komen beslist kansen, maar je moet zorgen dat je je onderscheidt van anderen.

Op zoek naar een andere baan? Je doet het alleen als het een flinke verbetering is. Niet eens zozeer om het geld, maar om bijvoorbeeld de functie, de reputatie van het bedrijf of de doorgroeimogelijkheden.
 

Kansen en uitdagingen

  • Nieuwe look? Hak die knoop maar door.
  • Geloof in jezelf. Anderen doen dat ook!
  • Leer iets nieuws: stort je op dat razend interessante onderwerp.
  • Investeer meer tijd in de mensen die het allerbelangrijkst voor je zijn.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >