Zomerhoroscoop: Stier

25.07.2018 07:58
zomerhoroscoop Stier

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.


Stier

21 april – 20 mei

Liefde & gezin

In mei trok Uranus jouw teken binnen en dat gaat de komende jaren gegarandeerd voor veranderingen en spektakel zorgen. Vooral bij vroege Stieren kriebelt het: je snakt naar iets wat je niet goed kunt benoemen, maar dat het allemaal anders moet is duidelijk. Met vallen en opstaan verleg je je grenzen en ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ook in de slaapkamer, en dat kan je seksleven een boost geven. Single mama en klaar voor een nieuwe liefde? Relaties die rond augustus beginnen, zijn zeer intens en niet te vergelijken met wat je ooit eerder meemaakte: absoluut mindblowing.
 

Lees ook
Zo houden deze moeders de seks spannend >

 

Werk & geld

Fijn dat het niet zo hectisch is op je werk, want dat geeft je ruimte om aandacht te besteden aan andere zaken. Speel je met de gedachte weer in de studieboeken te duiken en zo je mogelijkheden te vergroten? Dit is een uitgelezen moment om daarmee serieus aan de slag te gaan en te onderzoeken hoe je dit kunt combineren met je werk en gezin. Denk groot. Denk vooruit. Denk buiten de lijntjes.
 

Geluksfactor

Deze zomer ben je helemaal in de stemming om plezier te maken en te genieten. Je voelt je aangetrokken tot alles wat nieuw is en zoekt het avontuur op. Hier krijg je energie van. Het lijkt soms alsof je jezelf opnieuw aan het uitvinden bent. En als jij gelukkig bent, straalt dat natuurlijk ook uit op je gezin. Een win-­win-situatie.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >