Zomerhoroscoop: Steenbok

31.07.2018 13:42
zomerhoroscoop Steenbok

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Steenbok

22 december – 20 januari
 

Liefde & gezin

Jullie hebben het goed, in alle opzichten. En dat is een reden om dankbaar te zijn. Tussen jou en je partner gaat het prima, maar de eclips van 13 juli kan wel wat problemen veroorzaken of oud zeer naar boven halen in je relatie of een vriendschap. Niet leuk, maar van tijd tot tijd moeten er dingen worden opgeruimd. Als de basis goed is, red je dat prima. Single moeder? Over gebrek aan aandacht heb je niet te klagen, maar je legt de lat hoog. Terecht: jij en de kinderen staan voorop.
 

Werk & geld

Je hebt al aardig wat bereikt en hard gewerkt. De komende weken is het goed een beetje gas terug te nemen. Vanaf begin september komt alles namelijk weer razendsnel op gang. Voor jou is de zomer een goede tijd om je te focussen op je gezin en sociale leven. Door de drukte was er vooral voor vriendschappen minder tijd. Waarschijnlijk heb je wel een financiële buffer, maar eind juli rijzen de kosten de pan uit. Een beetje voorzichtig zijn met je uitgaven kan geen kwaad.
 

Lees ook
10x geld besparen op je vakantie >

 

Geluksfactor

Geld maakt misschien niet gelukkig, maar geen geld hebben is vreselijk. Zorg dat je je financiën op orde krijgt. Dat geeft zo veel rust. Gun jezelf ook meer ontspanning: slaap, eet, lach, sport, kook: alles waarvan je geniet. Heel fijn: je krijgt de oplossing voor een probleem op een presenteerblaadje aangeboden.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >