Zomerhoroscoop: Ram, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:20
zomerhoroscoop ram

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Ram, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

21 maart – 20 april
 

Liefde/gezin

In de liefde lijkt de komende maanden niet veel te veranderen, alhoewel er kans is op een opwindende flirt of romance voor Rammen die daarvoor openstaan. Het lijkt allemaal niet heel serieus tot half september, wanneer bij jou de behoefte ontstaat aan meer diepgang en je wil weten of er toekomst in zit.

Vaste relatie? Ondanks het drukke gezinsleven lukt het (weliswaar met de nodige inspanning) om meer tijd voor elkaar vrij te maken. Dit houdt het vuurtje deze zomer lekker brandend.

Waar wel veel verandert? In je vriendschappen. Sinds eind vorig jaar is dit een ingewikkeld en uitdagend thema. Je schommelt vaak tussen hoge verwachtingen en diepe teleurstelling. De conclusie: sommige vriendschappen redden het niet of worden afstandelijker.
 

Lees ook
Zó organiseer je een spannende avond met je partner >

 

Werk/financiën

Alles is anders geworden en het lijkt er niet op dat we ooit weer terugkeren naar de situatie van vroeger. Niet achteromkijken, want die kant ga je niet op. Je inkomsten (en uitgaven) vertonen een grillig patroon. Dat zorgt voor flinke uitdagingen, want budgetteren is nu eenmaal niet jouw grootste talent.

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan? In juli en augustus zijn je kansen bovengemiddeld goed, dus zorg dat je cv voor die tijd is bijgewerkt.
 

Kansen en uitdagingen

  • Besteed meer aandacht aan je energieniveau. Gezond eten en voldoende slapen is niet alleen belangrijk voor je kinderen, maar ook voor jou.
  • Durf los te laten wat niet meer bij je hoort, zo ontstaat ruimte voor mensen die beter bij je passen.
  • Werk aan je communicatie. Kweek een dikkere huid en slik je boze woorden in, ook als je gelijk hebt.
  • Hoezo geen tijd, behoefte aan of talent voor mediteren? Verras jezelf.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >