Zomerhoroscoop: Ram

08.07.2019 12:41
zomerhoroscoop Ram

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

21 maart – 20 april
 

Liefde & gezin

Als je niet lekker in je vel zit, te veel stress hebt of te weinig ruimte krijgt, kun je fel reageren. Juist tegen de mensen die je het dierbaarst zijn. Begin juli lopen de gemoederen hoog op. Het probleem is dat je op dit moment niet zoveel vooruitgang boekt als je zou willen. Is er weerstand? Geef je dan over. Ben je moe? Rust dan uit. Je werk staat het hele jaar centraal en nu veel zaken tijdelijk tot stilstand komen, is het het perfecte moment om je accu op te laden. In je gezin/huis/familie gebeurt tijdens de zomer veel. Augustus ziet er voor de liefde fijn uit. Jullie komen weer op dezelfde golflengte en dat geeft de liefde een boost.
 

Lees ook
‘Dat ik zonder schuldgevoel op vakantie ga zonder mijn kind, wordt niet altijd even goed begrepen’ >

 

Werk & financiën

Je harde werken van de afgelopen maanden leverde veel goeds op, maar er bleef minder tijd over voor je gezin en sociale leven. Werk en privéleven zijn nog steeds niet helemaal in balans. De twee eclipsen (2 en 16 juli) brengen bepaalde dingen in een stroomversnelling. Geldzaken zijn onvoorspelbaar als je voor jezelf werkt, rekeningen vallen hoog uit en onverwachte kosten aan je huis zijn mogelijk. Na de zomer kan er een interessant zakelijk voorstel voorbijkomen. Dat komt goed uit, want je ambities zijn groot en van verveling of te veel routine word jij echt niet blij.
 

Geluksfactor

Je geduld wordt tijdelijk op de proef gesteld. Train je zelfbeheersing! En je gezondheid kan beter. Vertroetel jezelf. Dat nieuwe idee heeft potentie, maar het heeft een doordacht plan nodig om een succes te worden.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >