Zomerhoroscoop: Maagd

08.07.2019 12:40
zomerhoroscoop Maagd

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

24 augustus – 22 september
 

Liefde & gezin

Om maar met de deur in huis te vallen: een belangrijke vriendschap loopt niet lekker. Al een tijdje niet. Misschien heeft het te maken met keuzes die je over de liefde hebt gemaakt. Niet iedereen begrijpt je beslissingen en dat kan flinke kritiek en meningsverschillen opleveren. So be it, wat jou betreft, want je zit nog steeds ergens op cloud nine als het om de liefde gaat. En te veel kritiek op je leven valt niet goed. Bovendien heb je het ook druk met je kinderen. Maak je je zorgen over ze? Worstelen ze met bepaalde zaken? Je ziet wat er aan de hand is en je zou het dolgraag voor ze oplossen. Intuïtief voel je aan wat je moet doen of juist moet laten. Vertrouw daar gerust op.
 

Lees ook
‘Stop met het geven van kritiek op mijn kind’ >

 

Werk & financiën

Op je werk heb je de laatste tijd een prima indruk gemaakt en dat levert veel op: een blije baas of dankbare klanten. Dus een loonsverhoging of promotie midden in de zomer kan je nu makkelijk gebeuren. Succes voelt goed, maar toch begint het harde werken je een beetje op te breken. Je hebt ook ontspanning en vrije tijd nodig. Die krijg je gelukkig vanaf eind juni. Het wordt dan – tijdelijk – iets rustiger op je werk. Geniet ervan maar zet je agenda niet bomvol sociale afspraken. Je kinderen willen massa’s mama­-tijd en de liefde is natuurlijk ook heel belangrijk voor je.
 

Geluksfactor

Bij een nieuw begin hoort een nieuwe look of een nieuwe leefstijl. Je intuïtie over iets of iemand klopt. Een diepe, langgekoesterde wens gaat in vervulling.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >