Zomerhoroscoop: Leeuw

08.07.2019 12:40
zomerhoroscoop Leeuw

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

23 juli – 23 augustus
 

Liefde & gezin

De zomer belooft veel drukte in je gezin; het lijkt vaak de zoete inval bij jou thuis. In de (schoon)familie gaat ook een en ander spelen en daar krijg je het behoorlijk druk mee. Logisch dat je hard aan vakantie toe bent. Deze zomer ben je veel bezig met het verleden en je intuïtie. Je hebt een sterk zesde zintuig en je voelt bijvoorbeeld haarfijn aan of er iets met je dierbaren aan de hand is. Luister naar je gevoel, Leeuw. Opvallend is dat je over iets of iemand meer informatie krijgt waardoor je je mening drastisch moet bijstellen. De liefde ziet er in principe goed uit, maar jullie zouden wat meer tijd aan elkaar mogen besteden. Hou het vuur brandend en maak tijd voor elkaar vrij.
 

Lees ook
Geen tijd of puf om een avond uit te gaan met je partner? Check dan deze tip >

 

Werk & financiën

Je kunt niet alleen maar dingen doen voor je plezier, maar je kunt wél nadenken of je dingen nog met voldoende plezier doet. Als je geen uitdagingen meer hebt in je werk, slurpt dat kostbare energie. De komende tijd leent zich bij uitstek om na te denken over de volgende stap die je wilt zetten in je carrière. Afhankelijk van je situatie kun je een sabbatical overwegen of juist toch kiezen voor die uitdagende baan. Leuk: door een financiële meevaller kun je in augustus een wens in vervulling laten gaan.
 

Geluksfactor

Jezelf af en toe wegcijferen werkt fantastisch voor ál je relaties. Werken aan je gezondheid/fitheid? Doen. Het levert massa’s energie op. En wat een geluk dat iets niet doorgaat, er komt (binnenkort) iets veel beters voor terug
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >