Zó krijg je meer rust en balans in je leven

02.08.2018 13:20
kelly-weekers

Ben jij de hele dag aan het rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan? Je bent niet de enige, maar geen zorgen: Kelly Weekers helpt drukke moeders hoe ze rust, balans en focus krijgen in hun leven.

Er moeten lunchtrommels gevuld worden, kinderen naar school en de hockeyclub worden gebracht en weer opgehaald, playdates georganiseerd, pleisters geplakt, monsters onder het bed weggejaagd, ruzies gesust, en o ja, ook nog gewerkt worden en iedere avond een ‘gezonde doch voedzame’ maaltijd op tafel worden gezet. Ga er maar aan staan. Niet gek dus dat veel moeders vergeten om ook nog aan zichzelf te denken en maar doorknallen op de automatische piloot. Met als gevolg dat je je onrustig voelt, strest en piekert.

 

LEES OOK
‘Zeg niet dat je het te druk hebt in het bijzijn van je kinderen’ >

 

Groot resultaat

Maar er is hulp onderweg. Doctorandus, coach én Kek Mama covermodel Kelly Weekers, moeder van de anderhalfjarige Scottie, heeft een online programma ontwikkeld speciaal voor drukke moeders. Ze leert cursisten in 5 weken hoe je rust, balans en focus terugbrengt in je dag. Niet moeilijk of zweverig, maar gewoon door het zetten van kleine simpele stappen in je denken en doen die direct groot resultaat hebben.

 

Met korting

Snak jij ook naar wat meer rust in je leven, zodat je meer geniet van alles wat je doet? Goed nieuws: met de code kekmama krijg jij als lezeres € 10 korting op Rust, Balans & Focus en volg je dit 5-weekse programma voor maar € 49. Kijk hier voor meer info.