Zien: Carolien Karthaus-Spoor deelt heerlijke vakantiefoto’s met haar gezin

29.06.2021 22:48
bn'ers-krijgen-baby-in-2020

Actrice Carolien Karthaus-Spoor viert momenteel vakantie aan de Portugese kust. En dat betekent: lekker tot rust komen. Of toch niet?

‘Heerlijk ongestoord zonnen, al die tijdschriften en boeken uitlezen, tussendoor een lekker dutje doen. Elke dag anderhalf uur wandelen. Heerlijk lang tafelen en mooie gesprekken met Jon voeren’, schrijft Carolien – geheel sarcastisch – bij een familiefoto. Ze is met partner Jon Karthaus en zoontjes Otis (4) en Elias (1) in Portugal. ‘Onze eerste familievakantie naar het buitenland is een feit!’ schreef ze eerder op Instagram. Dat kon het stel wel gebruiken na de zeven maanden durende verbouwing van hun droomhuis.

Tot rust komen

De vakantie is een groot succes. ‘Otis trok meteen z’n zwempak aan en verzamelde zijn strandspulletjes en nog geen 15 minuten na aankomst zaten we aan de kustlijn te spelen’, gaat Carolien verder. Al is ontspannen er niet echt bij met twee kleine kinderen. ‘Wel echt een feest hoor, maar niet meer zoals vier jaar geleden. Zou niet meer anders willen overigens’, aldus de actrice.

Lees ook
Carolien Karthaus-Spoor laat ring van eigen moedermelk maken >

 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!