Zet alles een tandje lager deze zomer, Maagd

29.06.2023 11:30
zomerhoroscoop maagd Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Maagd, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Doe het in augustus op alle fronten rustiger aan, Maagd.

Maagd (22 augustus – 22 september)

Op het gebied van sociale contacten trek je deze zomer naar andere types toe dan waar je normaal gesproken mee omgaat. Misschien doordat je zelf ook aan het veranderen bent?

Daarnaast krijg je meer zin om te gaan sporten en sta je er helemaal achter om slechte gewoonten op het gebied van je gezondheid achter je te laten. In augustus is het belangrijk om alles wat rustiger aan te doen. Minder hard werken, minder je agenda volproppen met sociale verplichtingen en vooral minder stressen.

“Minder hard werken, minder je agenda volproppen en vooral minder stressen”

In augustus en september heeft de relatie tussen jou en je lief meer aandacht nodig, dus probeer hier op een positieve manier zoveel mogelijk energie in te steken; lekker genieten met je partner. De seks staat momenteel op een laag pitje, maar dit komt vooral doordat jij toe bent aan meer afwisseling; je bent een beetje klaar met de voorspelbaarheid die erin is geslopen. Meer dan welkome variatie in de vorm van nieuwe toys, spannende lingerie en minder voor de hand liggende standjes kunnen je seksleven nu een boost geven.

Met het oog op de thuissituatie is er meer ruimte gewenst waardoor je je deze zomer ook flink bezighoudt met het anders indelen van de (slaap)kamers en misschien zelfs een grootschaliger verbouwing.

Ook belangrijk:

  • Leg zowel voor jezelf als voor anderen de lat niet te hoog.
  • Misstappen uit het verleden maak je niet ongedaan door erover te blijven tobben.
  • Je kunt je bestemming pas bereiken als je weet waar je naartoe wilt.

Benieuwd wat de sterren in petto hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.