Zangeres Pink: wereldster, maar ook gewoon moeder

01.08.2018 14:51
Pink zangeres wereldster moeder Beeld: BrunoPress

Blogger Cassandra Stone is fan van zangeres Pink. Ze legt op Scary Mommy op grappige wijze uit hoe deze wereldster ook maar een ‘gewone’ moeder is.

‘Pink is de belichaming van cool, maar aan het einde van de dag is ze nog steeds een moeder zoals wij’, zegt ze op Scary Mommy.

Ziek

Cassandra deelt een video van de Instagram-pagina van Pink. Daarin vertelt de zangeres dat ze op tour is in Australië, samen met haar man en twee kinderen Willow en Jameson. En juist nu zijn die laatste twee snotverkouden. ‘Het is winter in Perth’, vertelt Pink, ‘en mijn kinderen zijn ziek. De thermometers zitten in hun kont.’ Haar beide kinderen hebben flink verhoging. Heel herkenbaar, volgens Cassandra. Juist als je op vakantie bent of iets te vieren hebt, is de kans dat je kind ziek wordt, zo ongeveer 99 procent.

 

Happy 4th ???

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

 

Lees ook
Zangeres Pearl Joan van The Voice: “Ik wil de opvoeding niet uit handen geven” >

 

Honderd procent echt

Cassandra is fan van Pink omdat de zangeres met snapshots deelt hoe haar gezinsleven er tijdens een tour uitziet. Zo laat ze zien dat ze een wereldster is, maar ook gewoon een moeder: mama doet haar ding, terwijl haar man en kinderen haar volgen. ‘Ze blijft honderd procent echt’, vertelt Cassandra. ‘Ze is een cool wijf, maar aan het einde van de dag is ze nog steeds een moeder zoals wij. Het enige verschil is dat ze gewoon de snotneuzen afveegt van haar kinderen en de thermometers uit hun kont trekt, nadat ze een uitverkochte show heeft gegeven voor aanbiddende fans over de hele wereld. That’s all.’

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >