Zangeres Pink deelt haar privéleven zonder gêne

11.09.2018 09:28
Pink zangeres wereldster moeder Beeld: BrunoPress

Beroemd of niet: zangeres Pink geeft ons op haar Insta een eerlijke kijk op haar privéleven. Oh zo herkenbaar, volgens moeder en blogger Julie Scagell.

‘Pink houdt het altijd echt’, schrijft ze op Scary Mommy.

 

Weinig me-time

Als moeder weet blogger Julie als geen ander dat ze weinig tijd voor zichzelf heeft. Hoe vaker je een rustmoment nodig hebt, hoe kleiner de kans is dat je die krijgt’, vertelt ze. ‘Zeker als het om tijd in de badkamer gaat.’ Zo was ze laatst aan het douchen en kwam haar 15-jarige dochter plotseling binnen. ‘Kan je alsjeblieft stoppen met jezelf te wassen, het maakt me ongemakkelijk!’, riep de tiener. ‘Ehm, voor zover ik weet is dit míjn badkamer’, antwoordde Julie.

Julie is fan van zangeres Pink en volgt haar op Instagram. Eén van de recente Insta-posts van de zangeres is een foto van haar man Carey Hart op het toilet. Zijn ‘rustmoment’ daar wordt verstoord door hun twee zoons (7 en 19 maanden):
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dude, can I just take a shit?? Family meetings always have to happen when I’m pissing off IG ?. ? @pink

Een bericht gedeeld door Carey Hart (@hartluck) op

Lees ook:
Celeb College – Pink >

Dagelijkse shit

Het koppel reist op dit moment de wereld over voor de nieuwste tour van Pink, Beautiful Trauma. Ze delen foto’s van hun leven en schromen niet om het ouderschap gevoelig vast te leggen. Juist dat maakt de wereldster zo mooi volgens Julie: ‘Hoewel ze een beroemdheid is, geeft ze een inkijkje in haar privéleven en laat ze zien dat ook zij en haar man gewoon te maken hebben met de ‘dagelijkse shit’ – net als alle andere ouders. Ze houdt het altijd echt. Of het nou over de ups en downs in haar huwelijk gaat of de hel die zieke kinderen heet, terwijl je precies op dat moment zelf ziek bent.’

Ook bewondert ze de man van Pink. ‘Carey is altijd de eerste die inziet hoe geweldig zijn vrouw is. Hij schrijft op Insta: ‘Pink zet haar kinderen voor alles, en terwijl ze met deze gekke wereldtour bezig is, hebben haar kinderen NOOIT een moment zonder hun moeder. Ik weet niet hoe je het doet, maar ik ben trots op je.”
 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >