Zangeres Do doet (opnieuw) mee aan Expeditie Robinson

29.08.2021 21:37

Zangeres en Kek Mama-columnist Do krijgt opnieuw de kans om mee te doen aan het populaire programma Expeditie Robinson. In 2011 deed ze ook al mee, maar toen werd ze op dag 16 weggestemd. 

‘Yes!!! Eindelijk mag ik het zeggen’, schrijft de Kek Mama-columnist trots op Instagram. ‘Ik doe weer mee aan Expeditie Robinson!!!’

 

 

Samenkomen

Do gaat in een eigen expeditie, zonder medeweten van de achttien expeditieleden, de individuele strijd aan met oud-deelnemers Anouk Maas, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager. Zij weten dat er verderop nóg een expeditie plaatsvindt, maar weten niet wie de andere deelnemers zijn. Ook hebben ze geen idee wanneer ze met hen samenkomen.

Benieuwd hoe Do het gaat doen? Elke donderdag om 20.30 uur is de strijd van de oud-expeditieleden te zien bij RTL 4. De afleveringen die op zondag 20.00 uur worden uitgezonden, staan in het teken van de andere expeditie. 

 

Zangeres en presentatrice Do woont samen met Marc Verschoor. Samen hebben ze een zoon en een dochter: Jip en Loulou. Elke maand schrijft ze in Kek Mama openhartig over haar gezin. Lees haar columns hier.