Winterhoroscoop: Waterman

18.12.2018 13:02
winterhoroscoop Waterman

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Waterman

21 januari – 19 februari
 

Liefde & gezin

Je mag je verheugen op een paar bijzonder gezellige weken. Je krijgt het extra druk, maar dat vind je geen probleem. Als jij en je gezin maar genieten. Of je nu een relatie hebt of een single moeder bent: december wordt een maand waarin vriendschappen centraal staan. Je huis lijkt soms de zoete inval en er worden grootse plannen gesmeed voor de kerstvakantie en jaarwisseling. Leuk, maar vlak voor Kerstmis krijg je wel behoefte aan meer rust. Nu je dat weet, is het misschien handig in je enthousiasme niet te veel te beloven.
 

Lees ook
Onderzoek: vriendinnen die samen drinken, blijven langer bevriend >

 

Werk & geld

Op het werk krijg je te maken met zieke collega’s waardoor je het nog drukker krijgt. Net nu je begint bij te komen van de drukte van de laatste maanden. Nee zeggen is lastig en soms kun je ook niet weigeren, maar je grenzen bewaken is belangrijk. Voordeel: je verdient extra geld. Pittige uitdaging: alles regelen met je gezin.
 

En dan nog dit

Volg je gevoel. Of het nu om spontane ideeën of sterke voorgevoelens gaat: je kunt overal antwoord op krijgen.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >