Winterhoroscoop: Kreeft

05.12.2018 17:02
winterhoroscoop Kreeft

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Kreeft

22 juni – 22 juli
 

Liefde & gezin

In je relatie is het lekker rustig. Best fijn, want een tevreden mens is een gelukkig mens. En dat ben je beslist. Je zegeningen tellen lukt je prima en die positieve houding straalt uit naar je omgeving. Je hebt zin de feestdagen uitbundig te vieren met familie en vrienden en dit jaar pak je extra groot uit. Voor je kinderen is dit een superspannende periode die soms iets te veel van het goede is. Voorkom driftbuien door genoeg rustmomenten in te lassen.
 

Lees ook
Bankrekening: alleenstaande moeder Sacha heeft een eigen bedrijf als mindfulness-trainer >

 

Werk & geld

Een strakke planning is fijn in drukke tijden. Met structuur en overzicht sla jij je prima door deze weken heen. Vlak voor het eind van het jaar kun je nieuws krijgen over je baan. Een promotie of uitbreiding van uren is geweldig, maar of het op dit moment bij je gezinssituatie past, is de vraag. Je financiën zien er goed uit en je kunt je wat extra’s veroorloven. Denk: een wintervakantie of extra veel cadeautjes. Geniet ervan.
 

En dan nog dit

Vlak voor het eind van het jaar krijg je goede zakelijke ideeën. Het loont de moeite daar in januari serieus naar te kijken.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >