Winterhoroscoop: Boogschutter

11.11.2019 11:22
winterhoroscoop boogschutter

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

23 november – 21 december
 

Liefde & gezin

Het voelt de laatste tijd alsof je op eieren moet lopen. Je lief vat je woorden verkeerd op, er zijn misverstanden en meningsverschillen. Afspraken die wat jou betreft vaststonden, worden ineens gewijzigd. Dit vraagt om geduld en tact. Eind november klaart de lucht, maar je partner blijft je uitdagen. Grappig genoeg is dat precies wat je nodig hebt, want sleur is killing voor een Boogschutter. Een nieuwe liefde voor single moeders lijkt op korte termijn niet waarschijnlijk, hoewel je persoonlijke geboortehoroscoop iets heel anders kan beweren.
 

Werk & geld

Met de centen gaat het al tijden goed en vanaf december wordt het nog belangrijker (en makkelijker) om je banksaldo uit te breiden. Je werkt er hard voor en hoewel de vaste lasten niet gering zijn, is er duidelijk sprake van groei en overvloed. Waar je wel van baalt is dat de sfeer op de werkvloer momenteel wat minder is. Als die situatie je te lang duurt of als je voorziet dat dit niet gaat veranderen, is het voor jou de reden om naar iets anders uit te kijken.
 

Lees ook
‘Mama, misschien moet je nu toch echt eens gaan sparen’ >

 

En dan ook nog…

  • Tegenvaller op het werk? Met een professionele houding bereik je het meest. Hou de eer aan jezelf.
  • De eclips van 26 december is belangrijk voor je financiën. Zorg dat je je financiële administratie en verzekeringen op tijd regelt.
  • Van jaloezie heb je zelden last, maar nu wel.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!