Wij ploppen de kurken: Kekmama.nl verkozen tot Populairste Website van het Jaar in categorie Lifestyle

20.11.2019 20:32
kekmama.nl-website-van-het-jaar-lifestyle

Geweldig nieuws: Kekmama.nl is verkozen tot de Populairste Website van het Jaar in de categorie Lifestyle. Dat gebeurde tijdens de Website van het Jaar-verkiezing in Amsterdam.

Hoofdredacteur Helene van Santen en marketing manager Eline Olde Kalter namen de publieksprijs uit handen van presentator Jan Versteegh in ontvangst, in een bomvolle Amsterdome.

 

De genomineerden

De Website van het Jaar-verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Het publiek kon tot en met 25 oktober stemmen. Kekmama.nl stond niet tussen de minste namen: o.a. LINDA., Libelle, VIVA, Intratuin, Margriet, vtwonen en NOUVEAU waren ook genomineerd in de categorie Lifestyle.

 

‘Kers op de taart’

Kekmama.nl is het afgelopen jaar enorm gegroeid, naar ruim 561.000 unieke bezoekers en 3,6 miljoen pageviews per maand (NOBO september 2019).  Hoofdredacteur Helene van Santen: “Ik ben enorm trots dat het publiek massaal op Kekmama.nl heeft gestemd. Dit jaar zijn we flink gegroeid: niet alleen in bereik, maar ook de site is uitgebreid met het eigen videokanaal Kek Mama TV. Deze prijs is de kers op de taart.”

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >