Waylon en Bibi Breijman verwachten hun eerste kind: ‘Onverwacht, maar zo blij’

01.05.2018 05:55
Waylon en Bibi Breijman ouders geworden van een dochter

YouTuber Bibi Breijman (26) en zanger Waylon (37) verwachten een baby. Dat maakte Bibi bekend via Instagram en haar laatste video op YouTube.

“Er is gewoon iets heel erg onverwachts leuks gebeurd in mijn leven. Ik ben heel erg blij en gelukkig. Ik krijg een baby“, aldus een dolgelukkige Bibi. “Ik vind het echt heel eng om uit te spreken omdat ik het al die maanden al geheim moest houden.” Niet veel later plaatste ook de zanger het nieuws op social media.

 

 

1+1=?? #iloveyou

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 

 

Burn-out

De video waarin Bibi (die bekend werd door haar deelname aan realityserie Oh Oh Cherso) haar zwangerschap bekendmaakt, is haar eerste vlog in een paar maanden tijd. Begin dit jaar liet ze weten overspannen te zijn en tijdelijk te stoppen met filmen. “Ik kom terug als ik er klaar voor ben, maar ik weet niet hoelang dat gaat duren”, zei ze toen. Gelukkig voelt ze zich beter: ze pakt het vloggen weer op en volgende week post ze een nieuwe video.

 

Lees ook
Geestige Facebookpost: zo gaat een bevalling er écht aan toe >

 

Songfestival

Waylon en Bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar de vonk sloeg pas eind vorig jaar over in de aanloop naar Waylons concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy. De zanger bereidt zich momenteel in Lissabon voor op het Eurovisiesongfestival, waar Bibi ook bij is.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >