Afgelopen week zagen we dat Victoria Koblenko haar zwangerschap bekendmaakte met een geweldig leuke foto. En ze is niet de enige die haar zwangerschap op een originele manier met de wereld deelt. Deze beroemdheden uit binnen- en buitenland gingen haar voor.

1. Beyoncé

Met haar nummer Love on Top maakte Beyoncé tijdens de MTV Video Music Awards in 2011 bekend dat ze zwanger was. Beyoncé kennende deed ze dit natuurlijk op een spectaculaire manier. Spoel door naar 04:20 voor het moment.

2. Chrissy Teigen & John Legend

Model Chrissy Teigen liet via haar Instagram weten dat ze zwanger was. Inmiddels is babydochter Luna geboren. Wij vonden het vooral aandoenlijk dat Chrissy hoopte dat veel mensen haar buik zouden aan raken, zeker omdat het lang heeft geduurd voordat ze zwanger was.

3. Victoria Koblenko & Evgeniy Levchenko

'Evgeniy mag de was doen'. Daarmee sloot Victoria haar post op Instagram af. Een erg toepasselijke foto, dus. Ook hielden ze ook nog een baby Q&A. Gemist? Klik hier.

4. Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder

Deze vergeten we niet snel meer. Wesley Sneijder nam deze pose aan toen hij een gelijkmaker scoorde tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Hij deed de bal onder zijn shirt en een duim in zijn mond. Ja hoor, Yolanthe was zwanger.

5. Doutzen Kroes

We zien wel vaker een naaktfoto van een model voorbij komen, maar deze was wel erg bijzonder. Doutzen maakte met dit kiekje namelijk bekend dat ze zwanger was van haar tweede. Ze schreef: 'dit is geen #throwbackthursday, dit is nu! Zo blij dat we met jullie kunnen delen dat we zwanger zijn'.

 

This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

6. Kelly Clarkson

Nog een artiest die tijdens een optreden bekend maakt dat ze zwanger was. Kelly was alleen iets té enthousiast. Het was namelijk helemaal niet de bedoeling om haar zwangerschap op deze manier bekend te maken. Spoel door naar 01:33 voor het moment.

7. Trijntje Oosterhuis

Trijntje deelde vorig jaar tijdens haar vakantie in het Italiaanse Ancona het nieuws dat ze zwanger was. De zangeres liet op de foto zien dat ze haar buik vast hield.

8. Carice van Houten & Guy Pearce

Onlangs nog maakte Carice haar zwangerschap via Twitter bekend. Dit deed ze met de grap 'Ok, I'm ready for your shadowbaby jokes', hiermee verwees ze naar de serie Game of Thrones. Het artikel kan je hier lezen.

9. Kim Kötter & Jaap Reesema

Kim en Jaap lieten op ludieke wijze weten een kindje te verwachten. In het filmpje is te zien dat de zanger heel enthousiast het nummer ‘Baby’ van Justin Bieber wil zingen. Kort daarna wijst Kim naar haar buik en schreeuwt: “Nee! Het is een baby.”

10. Olivia Wilde & Jason Sudeikis

Olivia maakte afgelopen dinsdag op Instagram bekend dat ze een tweede kindje verwacht. Samen met haar tweejarige zoon Otis showt ze haar buik. Lief.

 

Matching baby bumps. ✌️

Een foto die is geplaatst door Olivia Wilde (@oliviawilde) op

In samenwerking met Kek Mama