‘Het bed was te klein, de voeten van mijn man staken de hele nacht uit het raam’

24.07.2022 14:51
vakantie man voeten uit raam Beeld: Unsplash

Na uren zoeken heb je het eindelijk gevonden: de ultieme vakantiebestemming. Blijkt bij aankomst dat die leuke hotelboot toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet.

Rosalie (32), moeder van Pim (1):

“Ik ben niet vies van een beetje luxe, maar mijn man Bart vindt het niet nodig om op vakantie veel geld aan hotels uit te geven. Toen we vorig jaar – met Pim in mijn buik – een rondreis door Amerika maakten, stelde Bart voor om in San Francisco in de YMCA te slapen. Want, zo oordeelde hij op basis van de foto’s op internet, dat hostel mag dan basic zijn, het is wel schoon.

Geweldig idee van je, schat

Niet dus. Kokhalzend lag hij naast me in een ranzig bed. De hele kamer plakte en er lag een centimeters dikke laag stof en viezigheid. Aanvankelijk wilde Bart meteen rechtsomkeer maken, maar dat pikte ik niet. Hij wilde hier zo graag slapen, dus deden we dat. Sindsdien regel ik al onze overnachtingen.”

Lees ook – In je uppie op vakantie: deze moeders doen het >

Lekker fris

Anna (36), moeder van Lucile (11) en Floris (9)

“Voor een romantisch weekendje weg met mijn man Maikel boekte ik een kamer op een hotelboot. Alleen waren douche en wc op de gang, was de kamer piepklein en het bed veel te kort. Voorbijgangers hebben zich vast bescheurd om Maikels voeten, die de hele nacht uit het raam staken.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.