Van wit tot spelt: 5x fijne broodbakmachines

26.12.2020 10:22
broodbakmachines Beeld: Getty Images

Je kunt je dag (los van een bakkie koffie) niet beter starten dan met heerlijk versgebakken brood. En daarvoor hoef je heus niet in alle vroegte naar de bakker. Met één van deze broodbakmachines maak je je sneetjes gewoon zelf.

Inventum

Met twaalf verschillende bakprogramma’s is dit een prima broodbakmachine voor een fijne prijs. Dus haal meel in huis of een broodbakmix en leun lekker achterover: de machine doet werk.

Is het brood eenmaal klaar? Dan heb je bovendien geen gedoe met schoonmaken, want je haalt de bakblikken (met antiaanbaklaag) er gemakkelijk uit.

Koop deze broodbakmachine van Inventum hier.

 

Kenwood

Het merk dat bekend staat om z’n kwalitatief goede keukenapparatuur. Dat kun je ook zeker zeggen van deze broodbakmachine, waarmee je brood in allerlei formaten kunt maken: vijfhonderd en zevenhonderdvijftig gram, maar zelfs van een kilo.

Extra lekker: zorg voor een knapperig korstje dankzij de convectieventilator. Wedden dat die sneetjes na de lunch al op zijn?

Je bestelt de machine hier.
 

Lees ook:
Broodtrommel vullen voor je kind: waar moet je op letten? >

 

Moulinex


Mocht je niet alleen brood willen maken, maar ook pastadeeg, kaas of zelfs yoghurt, dan zit je met deze machine van Moulinex goed. Hij telt maar liefst twintig verschillende bakprogramma’s.

En ben je na een tijdje door je ideeën heen, dan sla je het receptenboek open dat je erbij krijgt.

Hier koop je de Moulinex broodbakmachine.

 

Panasonic

Wil je vezelvrij brood maken of juist zonder gluten? Op deze machine van Panasonic zit een speciale instelling waardoor je allerlei granen en meelsoorten kunt gebruiken, waar je normaal gesproken niet gemakkelijk een brood van kunt maken.

Lekker experimenteren dus, en trouwens niet alleen met brood: er zit ook een Jam en Compote functie op, zodat je één van de bijgeleverde veertien recepten kunt uittesten.

Bestel deze fijne broodmachine hier.

 

Princess

Ruik je die heerlijke geur van vers brood al vanuit je slaapkamer? Met deze machine van Princess kun je namelijk ’s avonds een timer instellen, zodat je de volgende ochtend opstaat met vers brood: makkelijker kan niet.

Ook fijn: als je nog even onder de douche staat, houdt het apparaat je brood nog een uur lang warm én knapperig.

Bestel de machine hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >