Vader gaat viral met ‘sexy’ foto’s die hij z’n vrouw stuurt

05.03.2019 12:27

Sommige koppels sturen elkaar pikante foto’s om hun relatie spannend te houden. Brandon Shillings, een Amerikaanse vader, pakte het echter anders aan. Hij plaatste op Facebook foto’s die hij zijn vrouw had gestuurd – en die zijn heel eh… sexy. 

Brandon maakte een reeks selfies terwijl hij het huis schoonmaakte:

 

‘Kijk eens schat, ik stofzuig de slaapkamer!’

 

‘De afwas, geheel weggewerkt…!’

 

Lees ook:
‘Huishouden, werk, de kinderen: mijn man en ik onderhandelen over álles’ >

 

‘Eten geven en ondertussen een selfie maken: geen probleem’
 

 

‘Voorbeeld voor anderen’

De post van Brandon ging al snel viral. Volgens blogger Cassandra Stone, die de foto’s deelt op haar blog, zouden andere vaders een voorbeeld aan Brandon moeten nemen.

‘In elk huwelijk probeert een stel het hoofd boven water te houden met werk, klusjes en de opvoeding van hun kinderen’, schrijft ze. ‘Maar deze hilarische foto’s zijn bijzonder. Als een vrouw dit soort beelden naar haar man had gestuurd of ze online had gezet, zouden ze nooit viral zijn gegaan. In een gemiddeld gezin is het namelijk de vrouw die de huishoudelijke taken voornamelijk doet.’

Ze haalt daarbij een recent gepubliceerde studie aan van Springer Journal. ‘Die toont aan dat heteroseksuele vrouwen van alle leeftijden meer klusjes in het huis doen dan hun mannelijke partners, ongeacht carrière of het inkomen van de man of de vrouw. Ik kan dus alleen maar zeggen: hulde voor deze daddy!”

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >