Vacature: Social media marketeer Kek Mama

14.11.2023 10:00

Ben jij een social media addict die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen? Heb jij de creatieve skills om out-of-the-box ideeën tot leven te brengen? En weet jij ook nog eens je content te optimaliseren aan de hand van data? Wil jij werken in een gezellig team waar humor centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet als Social Media Marketeer

Als social media redacteur ben jij verantwoordelijk voor de social media kanalen van Kek Mama. Jij bent degene die onze social media strategie uitvoert en optimaliseert. Je bedenkt creatieve en aantrekkelijke content passend bij het merk die de doelgroep aanspreekt en je zorgt voor interactie met onze volgers. Je bedenkt nieuwe concepten en formats en weet als geen ander hoe je deze het beste kunt inzetten op Instagram, TikTok en Facebook. Als Social Media Marketeer ben je onderdeel van een 4 koppige marketing team, aangestuurd door een Head of Marketing. Redenen waarom deze functie iets voor jou is:

– Je bent een creatieve duizendpoot die altijd op de hoogte is van de laatste social media trends
– Je hebt aantoonbare ervaring met short form video concepten voor social media
– Jij weet als geen ander hoe je commerciële samenwerkingen kunt omzetten in creatieve en relevante content
– Je voelt de verantwoordelijkheid voor alle content op de social media platforms (Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok)
– Je kan goed copy schrijven voor social media
– Je vindt het niet erg om af en toe in de avonden en weekenden te moeten werken
– Je bent goed in het analyseren van campagneresultaten en zet deze om in een nieuw concreet plan
– Je bent betrokken bij het bedrijf
– Je vindt het belangrijk om in een gezellig team terecht te komen

Over ons

Kek Mama is onderdeel van Familyblend.
Familyblend is marktleider in het verbinden van merken aan jonge gezinnen. Dagelijks werken we aan de missie om ouders te gidsen naar een betere generatie. We zijn een crossmediaal bureau en geloven dat je impact maakt als je de sweet spot kan vinden tussen media, data en creatie. Onze speeltuin is breed: van Albert Heijn en C&A tot Disney, Monuta en Unilever; we werken voor de leukste parenting merken van de Benelux!

We hebben een heerlijk kantoor in hartje centrum Utrecht – goed bereikbaar met zowel auto als OV en perfect voor een wandeling tijdens de lunch. Ons team bestaat uit 25 mensen die elkaar graag zien, inspireren en motiveren. Elke maand en ieder kwartaal gooien we onze haren los tijdens een gezellige borrel of uitje.

 

Mail nu snel jouw CV en motivatie naar zoe@familyblend.nl!