Stond de bril écht omhoog? Moeder komt op briljante wijze achter ‘wc-leugen’

16.10.2021 13:22
wc bril omhoog of omlaag Beeld: Getty Images

Vrouwen plassen zittend, mannen dikwijls staand. Om te voorkomen dat vrouwen op een natte bril neerploffen door roekeloos plasgedrag van mannen, is het omhoog doen van de bril in menig huishouden een vaste regel. Hoewel de heren in huis beweerden zich braaf aan die regel te houden, twijfelde Tiktokker Cari Rosas aan hun oprechtheid.

De moeder bedacht een grappige en slimme manier om achter de waarheid te komen en deelde haar geweldige actie op het platform, met miljoenen views als resultaat.
 

Pot met geld

In een video laat Cari zien hoe ze zeker weten zal ontdekken of haar mannelijke gezinsleden liegen over het wel of niet omhoog doen van de wc-bril. Haar truc? Ze plakt een briefje van maar liefst 50 dollar onder de bril. Als de mannen het ding inderdaad omhoog doen als ze plassen, kan dat briefje nooit lang onder die bril blijven zitten, denk je niet?
 

Lees ook
13x mama-momenten waarop je wel door de grond zou kunnen zakken >

 

Doet-ie het of doet-ie het niet?

In een tweede video onthult ze of het briefje verdwenen is na wc-bezoeken van de mannen. Je raadt het al: dat zat nog onaangeraakt onder de bril. Vervolgens zien we Cari richting de spiegel lopen, waarin we haar een blij dansje zien doen om haar gelijk te vieren.
 

Kleine boodschap, kleine moeite

Cari lijkt vele andere vrouwen op ideeën te hebben gebracht, en mannen te hebben wakkergeschud. Kerels, doe die bril gewoon omhoog, zo moeilijk is het niet. En doe je het niet voor je vrouw of je moeder, dan wel voor je eigen portemonnee – je weet immers nooit wat je eronder vindt… 😉
 

Video 1:

@cari.rosas

May the best win #UmbrellaChallenge #RamsayReacts #ChiliDogYum #fyp #foryoupage #adulting #money #dinero #boys #husband #pee #challenge #winning

♬ How You Like That – BLACKPINK

 

Video 2:

@cari.rosas

The highly anticipated part 2… #ChiliDogYum #UmbrellaChallenge #MiPan #fyp #foryoupage #part2 #money #dinero #winner #toiletseat #boys #men #mom

♬ Hell 2 da Naw – Bullwinkle Boyz

 

Handige hack natuurlijk, maar er zijn vast ook verbeterpunten waar je zelf mee aan de slag kunt. Must watch: deze video zou élke vrouw een keer gezien moeten hebben.
 

Bron: Momtastic

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!