Must watch: deze video zou élke vrouw een keer gezien moeten hebben

30.09.2021 09:50
Vrouwen onterecht schuldgevoel

Moeder zijn en fulltime werken, een avond alleen verkiezen boven een met vriendinnen, zonder make-up de deur uit gaan. Veel vrouwen voelen zich vandaag de dag schuldig om de kleinste dingen. Dingen die misschien afwijken van sociale of maatschappelijke verwachtingen, maar waar jij wel degelijk achter staat. Wordt het niet eens tijd dat we stoppen met ons druk maken over wat anderen vinden of denken?

Het team achter Goodiebox vindt van wel en heeft besloten vrouwen te helpen bij het wegnemen van die onnodige schuldgevoelens.

 

Sorry, not sorry

Met een indrukwekkende commercial lanceren ze de Non-Apology campagne, die elke vrouw wakker zou moeten schudden. In de video delen diverse ‘gewone’ vrouwen alle dingen waar ze zich schuldig over voelen. Maar ook zien we hoe deze vrouwen dat schuldgevoel los proberen te laten. Had je geen zin om je benen te scheren? Prima. De kinderen een weekend bij opa en oma ‘dumpen’ omdat je even wat ruimte voor jezelf nodig hebt? Doen. ‘Sorry, maar geen sorry’; excuses maken voor iets wat goed voelt voor jou, is allesbehalve nodig.

 

De tekst gaat verder onder de video.

 

Lees ook
Nienke Plas in Kek Mama: dít zijn de eerste beelden van de toffe shoot met het héle gezin

 

Verwen jezelf

Met de campagne wil Goodiebox vrouwen op het hart drukken wat vaker aan zichzelf te denken. En laten zij nou net experts zijn in het verzorgen van de ultieme me-time producten en zelfverwennerij? Net als op een magazine of streamingsdienst kun je een abonnement nemen op Goodiebox. Je ontvangt dan één keer per maand een voor jou persoonlijk samengestelde cadeaubox met de mooiste beauty- en verzorgingsproducten ter waarde van minimaal 80,-. Dat betaal je echter bij lange na niet: voor slechts 24,95 (inclusief verzendkosten) wordt een Goodiebox bij jou afgeleverd. Da’s toch het ultieme (en dikverdiende) maandelijkse cadeautje aan jezelf?

 

Wil je ook meer tijd voor jezelf vrijmaken? Zó blijf je als moeder dicht bij jezelf.

Bron: Goodiebox

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!